Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sfarsit tragic pentru un copil din cauza unui incarcator de telefon. Ce a uitat mama sa sa faca

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un copil din cauza unui incarcator de telefon. Ce a uitat mama sa sa faca

Tragedie pentru un copil de doar trei ani. Acesta a murit electrocutat dupa ce a bagat in gura un incarcator care se afla atunci in priza. Copilul se afla singur in casa si se juca nesupravegheat in. continuă pe Antena3

De la nunta direct la iNMORMANTARE: Sfarsit TRAGIC pentru un NUNTAS din Falticeni! Lumea a inceput sa PLANGA instant

Cat de repede se poate transforma un eveniment fericit intr-o tragedie? Ei, bine, un barbat din Falticeni a murit la o nunta, potrivit us24. ro.

Copilul a murit din cauza unui gest pe care mai toti parintii il fac. Mare atentie!

Un caz incredibil a avut loc in Mare Britanie in luna octombrie a anului trecut, insa abia acum totul a fost scos la iveala. Danielle Duggan a decis sa vorbeasca pentru a atrage atentia tuturor.

Circulatie blocata pe DN1, pe sensul de mers spre Brasov, din cauza unui accident. O masina s-a rasturnat pe plafon

Circulatia rutiera, pe DN1, in dreptul localitatii Breaza, este blocata pe sensul de mers catre Brasov din cauza unui accident rutier. O masina s-a rasturnat pe plafon.

Sfarsit tragie pentru un barbat din Arges. S-a spanzurat pentru ca nu mai putea sa isi plateasca ratele la banca

Un barbat in varsta de 45 de ani din Topoloveni, judetul Arges, s-a spanzurat in aceasta dimineata. Corpul neinsufletit a fost descoperit chiar de fratele sau. Barbatul in varsta de 45 de ani.

Sindicat: Recalcularea celor 5 milioane de pensii, in pericol din cauza lipsei de personal din Ministerul Muncii

Federatia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunta ca recalcularea pensiilor, reglementata de noua lege a pensiilor, poate fi pusa in pericol din cauza lipsei de personal cu care se confrunta casele judetene de pensii. Pe langa lipsa de forta de.

Turnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care escaladeaza faimosa constructie din otel

Turnul Eiffel a fost evacuat luni dupa-amiaza din cauza unei persoane care escaladeaza emblematica cladire din Paris, scrie AFP, citand compania care administreaza edificiul.

VIDEO Turnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care escaladeaza faimosa constructie din otel

Turnul Eiffel a fost evacuat luni dupa-amiaza din cauza unei persoane care escaladeaza emblematica cladire din Paris, scrie AFP, citand compania care administreaza edificiul.

O doctorita se plange ca nu a fost lasata sa ajunga acasa cu masina din cauza mitingului PSD de la Targoviste: Dupa o garda de 24 de ore, mi-am facut inviorarea mergand pe jos 2 kilometri

O doctorita se plange ca nu a fost lasata sa ajunga acasa cu masina din cauza mitingului PSD, care a dus la inchiderea circulatiei pe mai multe strazi din Targoviste. Ea sustine ca terminase o garda de 24 de ore la spitalul din Titu si ca a mers pe jos doi kilometri.

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal. Aristotel Cancescu ii atrage atentia lui Iohannis ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )