Libnet.ro
UNICEF

11:31

SFASIETOR! Maria Carneci, SALVATA de nepoate, dupa MOARTEA sotului: Eu LESIN, nu mai pot... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SFASIETOR! Maria Carneci, SALVATA de nepoate, dupa MOARTEA sotului: Eu LESIN, nu mai pot... (GALERIE FOTO)

La varsta de 66 de ani, Maria Carneci a ramas vaduva. Sotul cu care a impartit 40 de ani de viata, Romulus Petrescu, a fost inmormantat joi, la Cimitirul Sfantul Ilie Tesviteanul, din Pipera. Cancerul la co. continuă pe B1

Sfasietor cum a aparut Maria Carneci la inmormantarea sotului ei! Cine a fost barbatul care a sprijinit-o in cele mai grele momente

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul care i-a fost alaturi timp de 36 de ani s-a stins din viata. Ieri, 28 noiembrie, cunoscuta cantareata l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a daruit un copil. Cine a fost barbatul care i-a fost alaturi pas cu pas? Maria Carneci, .

TRAGEDIE in muzica populara! Este vorba despre marea cantareata Maria Carneci! Fanii au ajuns la CIMITIR! Din pacate... (GALERIE FOTO)

Clipe cumplite pentru Maria Carneci. Marea cantareata de muzica populara este devastata de durere dupa pierderea sotului sau.

Drama teribila pentru familia unei tinere politiste! Maria s-a sinucis dupa ce a fost fortata sa lucreze in continuare cu un coleg care a violat-o

O familie s-a trezit intr-un soc total peste noapte. Maria, o tanara politista de doar 23 de ani, a decis sa-si puna capat zilelor. Aceasta fusese violata de colegul sau si fortata sa ramana sa lucreze alaturi de cel care a abuzat-o. Maria, tanara politista care s-a sinucis dupa ce a fost violata de un .

Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana Ciuculete. Cu cine a inselat-o in timpul casniciei

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania, la doi ani dupa ce sotia lui, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata. Dupa moartea artistei, el a acordat un interviu in cadrul caruia a recunoscut ca a inselat-o, la inceputul anilor 90. Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana .

Cum se consoleaza Mircea Dinescu, dupa moartea sotiei. Decat sa ma internez la neurologie, mai bine asta!

Sotia lui Mircea Dinescu a murit cu luna de zile in urma, lasand un gol imens in inimile tuturor celor care au cunsocut-o, mai ales in cea a scriitorului. Masa Dinescu a decedat pe 29 octombrie 2019, dupa o lupta grea cu boala, ce a rapus-o pe femeie la varsta de doar 58 de ani.

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )