Libnet.ro
UNICEF

20:31

Sfaturile care iti pot salva viata intr-un dezastru natural catastrofal

Playtech Playtech,
Sfaturile care iti pot salva viata intr-un dezastru natural catastrofal

Anul 2017 a stabilit un nou record pentru dezastrele naturale, conform Business Insider- mii de oameni au murit in urma uraganelor Harvey, Irma si Maria, cutremurelor din Mexic si Iran si. continuă pe Playtech

5 modalitati prin care iti poti sustine partenerul in schimbarea carierei

Atunci cand unul dintre parteneri ia o decizie legata de cariera sa, fie ca este vorba despre schimbarea companiei in care lucreaza sau de asumarea responsabilitatii unei pozitii mai inalte, acest lucru poate avea un anumit impact asupra oricarei.

REVOLUTIONAR: Un psiholog roman a pus la punct metoda care iti SCHIMBA MINTEA!

Traim intr-o epoca in care dezvoltarea personala a devenit o obsesie a omului contemporan. Cautam metode de a ne fi mai bine, mai frumos, mai prosper. Ne dam in vant dupa Napoleon Hill, Eckhart Tolle, Tony.

10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau. Cand te confrunti cu oameni toxici

Un barbat de varsta mijlocie se blocheaza intr-un loc de munca nesatisfacator si tot ce-i vine in minte sunt cuvintele fostei invatatoare: Nu se va alege nimic de tine. O tanara apeleaza la terapie din cauza unei anorexii totul a pornit de la vorbele unei amice din copilarie, care o facea vaca grasa. O adolescenta se sinucide pentru ca nu mai rezista sa fie constant hartuita de catre colegi. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

VIDEO BMW lanseaza un asistent inteligent prin care soferii pot interactiona cu diversele sisteme ale masinii prin comanda de activare Hei, BMW!

BMW anunta lansarea in martie 2019 a unui Asistent Personal prin care conducatorii auto vor putea, din ce in ce mai mult, sa-si opereze automobilele si sa acceseze functiile si informatiile acestora prin comenzi vocale. Soferul va putea sa dea comenzi de navigatie, sa porneasca sau sa opreasca instalatia de climatizare, iar asistentul il poate alerta de anumite probleme, cum ar fi presiunea scazuta in pneuri. Asistentul devine tot mai bun cu fiecare comanda data, fiecare intrebare adresata si fiecare setare facuta, spun cei de la BMW.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )