Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sibiu: Turistii care au ajuns sambata la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o pensiune din Paltinis, au fost externati

B1 B1,
Sibiu: Turistii care au ajuns sambata la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o pensiune din Paltinis, au fost externati

Turistii din Bucuresti si Brasov care au ajuns sambata la spitale din municipiul Sibiu cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la o pensiune din statiunea Paltinis au fost externati,. continuă pe B1

Zece adulti si doi copii, care au mancat la o pensiune din Paltinis, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara: Turistii se afla in stare stabila

Zece adulti si doi copii au ajuns sambata la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, dupa ce au mancat la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, informeaza Mediafax. Patru echipaje.

Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o pensiune din Paltinis

Zece adulti si doi copii care au mancat, sambata, la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, starea lor fiind stabila, iar.

15 copii aflati in tabara la Baile Herculane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Cincisprezece copii aflati intr-o tabara la Baile Herculane au ajuns, vineri, la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, cu simptome de toxiinfectie alimentara, medicii nereusind sa stabileasca.

15 sportivi au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

16 sportivi minori din judetul Constanta, care erau cazati la un complex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la Spitalul Municipal din Campina cu toxiinfectie alimentara. Dupa ce au mancat la restaurantul.

Prahova: 25 de sportivi, cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara (VIDEO)

25 de sportivi din judetul Constanta, care erau cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara. Tinerii au fost dusi cu ambulanta la Spitalul Municipal din.

Medicii, fara cuvinte. Ce au descoperit in burta unei femei care a ajuns la spital cu dureri groaznice de stomac

Mousumi Dam, in varsta de 49 de ani, din India, a ajuns la spital dupa ce luni de zile a suportat dureri groaznice de stomac si reflux gastroesofagian, scrie dailymail. co. uk. Analizele si ecografia pe care i.

Un ofiter ISU a ajuns la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii

Un ofiter ISU a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii la un incendiu puternic din Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )