Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan a fost depus la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale

Hotnews Hotnews,
 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan a fost depus la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la ora 9:45, la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale, in prezenta familiei si a unor fosti colegi de la Steaua si echipa nationala, anunta News. ro. La Arena Nationala au fost prezenti fostii internationali Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru. continuă pe Hotnews

VIDEO+FOTO. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan este depus vineri la Arena Nationala. inmormantarea va avea loc sambata

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan este depus vineri la Arena Nationala, pana la ora 18,00, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei. Ceremonia de inmormantare va avea loc sambata, de la ora 13:00, la cimitirul Sfantul Ilie din Pipera.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala

Trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala, a anuntat, joi, Primaria Capitalei. O adresa oficiala in acest sens a fost formulata de familie iar Primaria a fost de acord cu solicitarea.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fostii colegi si prieteni l-au carat pe brate

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 10si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 10si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Moartea lui Daniel Prodan a fost violenta. Sotie: I-a explodat inima in piept

Licina Prodan i-a povestit unui jurnalist ca moartea sotului ei a fost una violenta si ca medicii nu au vrut sa-i faca electrosocuri, potrivit Antena3. I s-a facut rau, a avut spasme, apoi s-a invinetit brusc. Moartea a fost violenta. I-a explodat inima in piept, a povestit sotia.

Lacrimi pentru Daniel Prodan: Suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internationalului (VIDEO)

Momente emotionante pe Arena Nationala, acolo unde a fost adus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan. Fotbalisti din generatia de aur au purtat sicriul cu trupul fostului mare sportiv.

A murit Daniel Prodan, fostul fundas al generatiei de aur

ACTUALIZARE 08:45 FC Steaua isi exprima regretul si starea de soc dupa decesul lui Prodan FC Steaua Bucuresti si-a exprimat regretul si starea de soc dupa decesul lui Daniel Prodan, fost fundas al gruparii bucurestene, si a transmis condoleante familiei fostului fotbalist, intr-un mesaj postat, in aceasta dimineata, pe Facebook. *ACTUALIZARE 08:40 Ciprian Marica, dupa decesul lui Prodan: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost decorat, post-mortem, cu Emblema de Onoare a Armatei Romane cu insemn de pace

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, l-a decorat, post-mortem, pe fostul forbalist Daniel Prodan cu distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romane cu insemn de pace.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 9 si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Familia ii cheama pe romani sa spuna Adio, Didi!. Sicriul lui Daniel Prodan, depus de colegii sai la Arena Nationala (VIDEO)

Sicriul cu trupul lui Didi Prodan a fost depus la Arena Nationala. Gica Popescu, Viorel Moldovan, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Marius Lacatus, Miodrag Belodedici, Adi Ilie si Basarab Panduru au purtat sicriul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )