Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO+FOTO. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan este depus vineri la Arena Nationala. inmormantarea va avea loc sambata

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan este depus vineri la Arena Nationala. inmormantarea va avea loc sambata

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan este depus vineri la Arena Nationala, pana la ora 18,00, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei. Ceremonia de inmormantare va avea loc sambata, de la ora 13:00, la cimitirul Sfantul Ilie din Pipera. continuă pe România Liberă

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan a fost depus la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la ora 9:45, la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale, in prezenta familiei si a unor fosti colegi de la Steaua si echipa nationala, anunta News. ro. La Arena Nationala au fost prezenti fostii internationali Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala

Trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala, a anuntat, joi, Primaria Capitalei. O adresa oficiala in acest sens a fost formulata de familie iar Primaria a fost de acord cu solicitarea.

Lacrimi pentru Daniel Prodan: Suporterii Stelei au adus un ultim omagiu internationalului (VIDEO)

Momente emotionante pe Arena Nationala, acolo unde a fost adus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan. Fotbalisti din generatia de aur au purtat sicriul cu trupul fostului mare sportiv.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fostii colegi si prieteni l-au carat pe brate

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 10si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 10si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 9 si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Sotia lui Daniel Prodan, daramata de durere dupa pierderea sotului (FOTO)

Decesul brusc si neasteptat al lui Daniel Prodan a lasat o durere nemarginita in sufletele tuturor cunoscutilor, dar mai ales ale familiei. Joi 17 noiembrie), trupul neinsufletit al fostului .

FRF a trimis o coroana de flori la siciriul lui Daniel Prodan

Din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost trimisa, vineri, o coroana de flori la sicriul fostului international Daniel Prodan depus la Arena Nationala.

Un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme. Domnul cu tine, Didi!. Gloriile fotbalului romanesc il plang pe Daniel Prodan (FOTO)

Decesul prematur al fostului jucator al Generatiei de Aur, Didi Prodan a intristat intreaga suflare a sportului. Mai multe detalii AICI). Daniel Prodan a incetat din viata la doar 44 de ani,.

FOTO Daniel Prodan a murit. Atletico Madrid si-a exprimat condoleantele

Daniel Prodan a murit, lasand in urma o cariera frumoasa de fotbalist. Fostul fundas al Geenratiei de Aur era genul de stopper care nu prea lasa nimic sa treaca de el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )