Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost decorat, post-mortem, cu Emblema de Onoare a Armatei Romane cu insemn de pace

România Liberă România Liberă,
Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost decorat, post-mortem, cu Emblema de Onoare a Armatei Romane cu insemn de pace

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, l-a decorat, post-mortem, pe fostul forbalist Daniel Prodan cu distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romane cu insemn de pace. continuă pe România Liberă

VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, in urma unui infarct. Medicii au incercat sa-l resusciteze, timp de trei ore, fara succes, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, la varsta de 44 de ani

Fostul mare international Daniel Prodan a murt, miercuri seara, la varsta de44 de ani, in urma unui infarct.

Daniel Prodan, decorat post mortem de Ministerul Apararii Nationale

Fostul international Daniel Prodan a fost decorat post mortem cu Emblema de Onoare a Armatei Romane, cea mai inalta distinctie a Armatei.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan a fost depus la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la ora 9:45, la Tribuna Oficiala a Arenei Nationale, in prezenta familiei si a unor fosti colegi de la Steaua si echipa nationala, anunta News. ro. La Arena Nationala au fost prezenti fostii internationali Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru.

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Balint: Ramas bun, prieten drag. Marica: Drum lin, Tatuca

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore.

Moartea lui Daniel Prodan a fost violenta. Sotie: I-a explodat inima in piept

Licina Prodan i-a povestit unui jurnalist ca moartea sotului ei a fost una violenta si ca medicii nu au vrut sa-i faca electrosocuri, potrivit Antena3. I s-a facut rau, a avut spasme, apoi s-a invinetit brusc. Moartea a fost violenta. I-a explodat inima in piept, a povestit sotia.

Tragedie Fostul mare fotbalist Daniel Didi Prodan a murit in urma unui infarct. Avea doar 44 de ani

Jurnalistul Dorin Chiotea a anuntat pe pagina sa de facebook ca fostul international Daniel Prodan, unul din componentii Generatiei de aur, a murit miercuri seara in urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor, sub ochii sotiei sale, Licinia. Se uita la televizor si s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a intamplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de doua-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic au povestit cei din familie pentru Libertatea. Didi Prodan: N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si-acum imprimat numarul 3 pe piele!.

A murit Daniel Prodan, fostul fundas al generatiei de aur

ACTUALIZARE 08:45 FC Steaua isi exprima regretul si starea de soc dupa decesul lui Prodan FC Steaua Bucuresti si-a exprimat regretul si starea de soc dupa decesul lui Daniel Prodan, fost fundas al gruparii bucurestene, si a transmis condoleante familiei fostului fotbalist, intr-un mesaj postat, in aceasta dimineata, pe Facebook. *ACTUALIZARE 08:40 Ciprian Marica, dupa decesul lui Prodan: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare.

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan. Presa internationala scrie despre decesul fostului fotbalist

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare.

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan - Reactii in presa internationala dupa decesul fostului fotbalist roman

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )