Libnet.ro
UNICEF

08:00

Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 200. 000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni la persoane cu functii de decizie din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ovidiu Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat vineri la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 200. 000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni la persoane cu.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat vineri la DNA, fiind citat pentru audieri in dosarul in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Lionel Messi, audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, alaturi de tatal sau

Argentinianul Liones Messi s-a aflat, vineri, la tribunalul din Gava, unde urma sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. Tatal fotbalistului, Jorge Horacio Messi, acuzat si el in acelasi.

Dan Voiculescu afla astazi sentinta in dosarul in care este acuzat de coruptie. Risca 12 ani de inchisoare

La mai bine de patru ani de la debutul procesului, magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa pronunte, joi, sentinta in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care omul de afaceri Dan.

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul ICA, in care este acuzat de spalare de bani

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare. Fostul senator este PC acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60 milioane euro.

Ovidiu Silaghi merge la DNA. Fostul ministru al Transporturilor este acuzat de trafic de ...

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, este asteptat la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El ar fi primit mita 200. 000 de euro de la omul de afaceri Nelu Iordache, transmite Digi 24. Citeste si Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi Banii ar fi fost luati pentru ca un contract dintre firma omului de afaceri si CNADNR sa nu fie reziliat. In urma cu doua saptamani, atunci cand fostul ministru al .

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, audiat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silagi s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in legatura cu pretinse favoruri ce i-ar fi fost cerute de omul de afaceri Nelu Iordache.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, audiat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat vineri la DNA, fiind citat pentru audieri in dosarul in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu afla astazi sentinta in dosarul in care este acuzat de coruptie. Risca 12 ani de inchisoare

La mai bine de patru ani de la debutul procesului, magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa pronunte, joi, sentinta in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie, alaturi de alte 12 persoane. Omul de afaceri risca 12 ani de inchisoare, insa decizia de astazi nu va fi una definitiva.

Messi a fost audiat mai mult de doua ore si jumatate, la tribunalul din Gava.

Internationalul argentinian Lionel Messi a fost audiat, vineri, timp de mai mult de doua ore si jumatate la tribunalul din Gava, in cazul in care este acuzat de evaziune fiscala, impreuna cu tatal sau, informeaza Mediafax. Messi nu a facut nicio declaratie la iesirea din tribunal. Tatal sau, Jorge Horacio Messi, a fost audiat timp de aproximativ doua ore, potrivit AFP. Audierea a aratat marea sa dorinta de a-si rezolva situatia cu fiscul si nu de a incepe o lupta exagerata cu statul, a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )