Libnet.ro
UNICEF

15:00

Silvio Berlusconi: Criticile unor lideri UE la adresa mea au rolul de slabire a firmelor italiene.

România Liberă România Liberă,
Silvio Berlusconi: Criticile unor lideri UE la adresa mea au rolul de slabire a firmelor italiene.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a denuntat criticile formulate de unii lideri europeni la adresa lui, afirmand ca astfel de afirmatii sunt ofensatoare, avand rolul de a ingradi libertatea italienilor si de slabire a companiilor italiene, potrivit Mediafax. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a catalogat drept o amenintare decizia lui Berlusconi de a candida din nou in viitorul scrutin parlamentar din Italia. In plus, mai multe ziare europene au criticat ramanerea . continuă pe România Liberă

Silvio Berlusconi s-ar putea intoarce in functia de prim-ministru al Italiei in 2013

Fostul prim ministru italian, Silvio Berlusconi, a dat indicii clare ca va candida din nou anul viitor. Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a.

Silvio Berlusconi si-a anuntat candidatura in viitoarele alegeri legislative

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat sambata in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, relateaza.

Silvio Berlusconi si-a anuntat oficial candidatura la viitoarele alegeri parlamentare

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat, sambata, in mod oficial, la Milanello, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia. Intru pe scena pentru a.

Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat astazi in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, transmite AFP, arata Realitatea. net.

73% dintre alegatorii italieni nu-l mai vor pe Silvio Berlusconi in politica

Mai multe de 70% dintre alegatorii din Italia nu sunt de acord cu intentia fostului premier Silvio Berlusconi de a candida din nou pentru alegerile parlamentare, potrivit AFP. Potrivit unui sondaj de opinie realizat de.

Arad: SMS-uri trimise in numele unor lideri PDL care ar cere sa se voteze un candidat USL.

Mai multe SMS-uri au fost trimise in numele unor lideri locali ai PDL Arad prin care acestia ar cere populatiei sa voteze cu Ovidiu Marian USL), contracandidatul lui Mihai Razvan Ungureanu in colegiul senatorial din municipiu, fiind depusa o sesizare la BEJ, potrivit Mediafax. Mesajele au inceput sa fie primite de aradeni pe telefoane de duminica dimineata, fiind trimise in numele unor lideri ai PDL Arad, precum presedintele organizatiei judetene Gheorghe Seculici, seful organizatiei de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )