Libnet.ro
UNICEF

11:30

Silvio Berlusconi si-a anuntat oficial candidatura la viitoarele alegeri parlamentare

B1 B1,
Silvio Berlusconi si-a anuntat oficial candidatura la viitoarele alegeri parlamentare

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat, sambata, in mod oficial, la Milanello, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia. Intru pe scena pentru a. continuă pe B1

Silvio Berlusconi si-a anuntat candidatura in viitoarele alegeri legislative

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat sambata in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, relateaza.

Silvio Berlusconi a anuntat ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat astazi in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia, transmite AFP, arata Realitatea. net.

Silvio Berlusconi s-ar putea intoarce in functia de prim-ministru al Italiei in 2013

Fostul prim ministru italian, Silvio Berlusconi, a dat indicii clare ca va candida din nou anul viitor. Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a.

73% dintre alegatorii italieni nu-l mai vor pe Silvio Berlusconi in politica

Mai multe de 70% dintre alegatorii din Italia nu sunt de acord cu intentia fostului premier Silvio Berlusconi de a candida din nou pentru alegerile parlamentare, potrivit AFP. Potrivit unui sondaj de opinie realizat de.

Tensiuni in Parlamentul italian: Partidul lui Silvio Berlusconi a refuzat sa dea votul de incredere guvernului Mario Monti

Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a provocat tensiuni in Senatul italian, joi, dupa ce s-a abtinut de la acordarea unui vot de incredere in.

Partidul lui Silvio Berlusconi a refuzat sa acorde un vot de incredere Cabinetului Mario Monti.

Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a provocat tensiuni in Senatul italian, joi, dupa ce s-a abtinut de la acordarea unui vot de incredere in Parlament Cabinetului tehnocrat condus de Mario Monti, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Decretul-lege, care prevede masuri pentru stimularea investitiilor in domeniul infrastructurii si pentru modernizarea scolilor, a obtinut in Senat o majoritate relativa, nu o majoritate absoluta, asa .

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )