Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

Antena3 Antena3,
Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

A facut furori printre reprezentantele sexului slab datorita serialului Mentalistul, asa ca nu e de mirare ca Simon Baker a fost ales cel mai sexy star dintr-o productie tv, intr-un sondaj realizat de TV Magazine si Opinion Way. continuă pe Antena3

FOTO Handbalistele de la Vardar Skopje, protagoniste in cel mai sexy calendar de Craciun

Handbalistele de la HC Vardar Skopje, echipa care evolueaza in grupa Ligii Campionilor din care face parte si CSM Bucuresti, au pozat pentru un calendar sexy pe anul 2016.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Brexitul - cel mai mare risc pentru economia britanica, in 2016

Cel mai mare risc pentru economia Marii Britanii va fi, in 2016, eventualul Brexit iesirea tarii din Uniunea Europeana), potrivit unui sondaj realizat in randul analistilor de agentia Bloomberg.

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis in Bucuresti

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )