Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jucator de tenis, interzis la Roland Garros dupa ce a incercat sa sarute cu forta o reporterita (VIDEO)

B1 B1,
Jucator de tenis, interzis la Roland Garros dupa ce a incercat sa sarute cu forta o reporterita (VIDEO)

Jucatorul de tenis Maxime Hamou a aratat cum nu ar trebui sa se comporte un barbat intr-un interviu dupa un meci. sau in viata, in general. Dupa ce a pierdut la Roland Garros. continuă pe B1

Roland Garros: Surpriza pe Philippe Chatrier - Johanna Konta, eliminata de Hsieh Su-Wei

Johanna Konta cap de serie numarul sapte) a plecat de la Roland Garros dupa primul meci disputat, britanica fiind invinsa in runda inaugurala de Hsieh Su-Wei 109 WTA), din Taiwan, scor 1-6, 7-62), 6-4.

Roland Garros: Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Patricia Tig vor juca luni - Djokovic si Nadal vor debuta si ei la competitia pariziana

Romania va avea patru jucatoare pe teren in cea de-a doua zi de intreceri de la Roland Garros, dupa cum arata programul de luni pus la dispozitie de organizatorii celui de-al doilea Grand Slam al anului. Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Patricia Tig vor juca in runda inaugurala a competitiei.

Roland Garros: Marius Copil, invins in turul intai al competitiei pariziene

Marius Copil, jucator venit din calificari - locul 93 ATP, a fost eliminat, duminica, in primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sportivul nostru a fost invins de Albert Ramos-Vinolas - cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP.

Roland Garros: Patricia Maria Tig a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-1, 1-0

Romania a mai pierdut o reprezentanta la Roland Garros, Patricia Maria Tig parasind runda inaugurala dupa ce a abandonat la scorul de 6-1, 1-0 in favoarea Anastasiei Pavlyuchenkova, cap de serie numarul 16 la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng (12:00), urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng, urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Jana Cepelova (dupa 19:00)

Simona Halep este ultima jucatoare din Romania care debuteaza la Roland Garros 2017. Pana acum avem o singura sportiva calificata in turul secund, Sorana Cirstea.

LIVE Roland Garros: Tig si Begu urmeaza dupa 16:00

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros.

Begu si Tig pierd in primul tur la Roland Garros

Patricia Tig si Irina Begu au pierdut, luni, in primul tur la Roland Garros, astfel ca dupa primele zile de concurs nu avem niciun sportiv calificat in turul secund din cei cinci intrati in competitie.

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )