Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu joaca miercuri in turul doi la US Open

B1 B1,
Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu joaca miercuri in turul doi la US Open

Simona Halep, favorita numarul 2, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu disputa, astazi, meciurile din turul doi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului competitiei, informeaza. continuă pe B1

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

Tenis: Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi la US Open

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1,.

Programul romancelor la US Open: Halep - Cepelova, Dulgheru - Sarapova

Toate cele cinci romance care au acces pe tabloul principal la US Open au ajuns in turul al doilea, trei dintre ele evoluand miercuri. Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu vor incerca sa obtina, miercuri, ca .

US Open Rezultatele din turul I, tabloul feminin/ Trei romance in turul doi

Romancele Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Camelia Begu au reusit calificarea in turul al doilea la turneul de Mare Slem de la US Open, alaturi de Maria Sharapova, Jelena Jankovicn sau Agnieszka Radwanska. O surpriza a fost eliminarea jucatoarei din Spania Garbine Muguruza, cea care a reusit sa o elimine, categoric, pe Serena Williams la Roland Garros. Vezi rezultatele zilei in articol.

US Open Doua zile perfecte pe taram american. Monica Niculescu castiga la mare lupta in fata Svedovei. Romania are 5 tenismene in turul doi

Monica Niculescu 68 WTA) a castigat in 3 seturi partida cu Yaroslava Svedova Kazahstan, 51 WTA), 6-7, 6-1 si 7-5, fiind a cincea romanca care obtine calificarea in turul doi al US Open dupa Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Sorana Carstea. Tot marti, Sorana Cirstea 80 WTA) a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva britanica Heather Watson 46 WTA).

LIVE US Open: Simona Halep-Jana Cepelova si Alexandra Dulgheru-Maria Sharapova (dupa ora 21:00)

Ziua a treia de competitie la US Open le aduce pe teren pe Simona Halep si Alexandra Dulgheru, cele doua urmand a juca la ore apropiate potrivit programului anuntat de organizatori.

Simona Halep debuteaza la US Open. Romanca poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep debuteaza la US Open. Cum poate romanca sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab 49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate. Vezi in text cele mai importante momente ale meciului.

US OPEN Jana Cepelova - Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova intr-un blitz-krieg de 56 minute: 6-2, 6-1

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la US Open, s-a calificat in turul trei al competitiei, dupa ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a inceput slab primul set, Cepelova conducand cu 2-0, apoi romanca a revenit in forta castigand cu 6-2. In setul al doilea, dupa un set castigat de jucatoarea din Slovacia, Simona a fost de neoprit. Meciul s-a incheiat dupa 56 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )