Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tenis: Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi la US Open

B1 B1,
Tenis: Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi la US Open

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1,. continuă pe B1

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu joaca miercuri in turul doi la US Open

Simona Halep, favorita numarul 2, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu disputa, astazi, meciurile din turul doi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului competitiei, informeaza.

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

US Open: Adversare cu greutate pentru romance in turul doi

Irina Camelia Begu si Alexandra Dulgheru nu au prea mult noroc la US Open- in turul doi vor avea parte de adversare infernale.

Irina Begu, eliminata in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu a avut un set in fata Robertei Vinci din Italia in turul doi la US Open, dar in cele din urma s-a vazut egalata si invinsa.

US Open Rezultatele din turul I, tabloul feminin/ Trei romance in turul doi

Romancele Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Camelia Begu au reusit calificarea in turul al doilea la turneul de Mare Slem de la US Open, alaturi de Maria Sharapova, Jelena Jankovicn sau Agnieszka Radwanska. O surpriza a fost eliminarea jucatoarei din Spania Garbine Muguruza, cea care a reusit sa o elimine, categoric, pe Serena Williams la Roland Garros. Vezi rezultatele zilei in articol.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni seara, in turul secund al turneului US Open de la New York prin care isi egaleaza cel mai bun rezultat personal la Flushing Meadows.

US Open Doua zile perfecte pe taram american. Monica Niculescu castiga la mare lupta in fata Svedovei. Romania are 5 tenismene in turul doi

Monica Niculescu 68 WTA) a castigat in 3 seturi partida cu Yaroslava Svedova Kazahstan, 51 WTA), 6-7, 6-1 si 7-5, fiind a cincea romanca care obtine calificarea in turul doi al US Open dupa Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Sorana Carstea. Tot marti, Sorana Cirstea 80 WTA) a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva britanica Heather Watson 46 WTA).

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al US Open

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, s-a calificat, marti, in turul 2 al US Open, ultimul Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Vesti cat se poate de bune de la US Open unde Monica Niculescu a reusit calificarea in turul doi. Romanca a invins-o cu 6-7 5/7), 6-1, 7-5 pe Iaroslava Svedova, din Kazahstan pentru a trece in runda a doua a ultimului Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la proba de dublu de la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier Romania/Franta) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Cirstea si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )