Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep are temele facute la zi: O stiu pe Makarova

Online Sport Online Sport,
Simona Halep are temele facute la zi: O stiu pe Makarova

Simona Halep joaca pentru al doilea an consecutiv in sferturi de finala la Australian Open, unde si-a egalat astfel cea mai buna performanta a carierei. Pentru a trece in semifinale Halep o infrunta, marti, pe Ekaterina Makarova, jucatoare pe care Simona o cunoaste foarte bine. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

Ekaterina Makarova, adversara pentru Simona Halep in sferturi la Australian Open

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open Simona Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, in cazul in care va trece de Yanina Wickmayer.

Australian Open: Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer, 6-4 6-2/ Urmeaza Ekaterina Makarova in sferturi

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o in optimile de finala de la Australian Open pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat astfel in sferturi, unde o va intalni pe Ekaterina Makarova, favorita numarul 10. Vezi in material desfasurarea LIVE TEXT a partidei.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

Australian Open 2015. Irina Begu si Simona Halep vor juca pe cea mai importanta arena. Se stiu orele exacte

Calificate in optimile turneului de finala de la Australian Open, Simona Halep si Irina Begu le vor intalni pe Yanina Wickmayer Belgia, locul 80), respectiv Eugenie Bouchard Canada, locul 7).

Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

In optimile de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer, jucatoare din Belgia care a castigat precedentele trei intalniri, iar Irina Begu va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Toate declaratiile romancelor.

Simona Halep: Cred ca mi-am luat revansa

Simona Halep a invins-o pentru prima data in cariera pe Yanina Wickmayer dupa trei infrangeri suferite anterior in fata acesteia. Victoria de duminica are un gust si mai dulce consfintind calificarea in sferturile de finala pentru favorita numarul 3.

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena.

LIVE score Australian Open Simona Halep- Bethanie Mattek-Sands 6-4, 5-1/ Simona face spectacol

Simona Halep, favorita numarul 3, o intalnteste la aceasta ora pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA). Setul I Simona a inceput mai greu partida, dar, ajutata de un serviciu foarte bun si de greselile adversarei, a pus repede stapanire pe joc si a castigat primul set cu 6-4. Setul II5-1 Spectacol facut de Halep. Atac din alergare si un stop superb la fileu. Game castigat cu un passing shot de efect4-1 Simona mai face un break, domina autoritar si nu-i lasa nicio speranta adversarei. Live score A Seppi - R. Federer 6-4, 2-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2909 seconds )