Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

Simona Halep, despre adversara din optimi: M-a invins de fiecare data

Simona Halep a vorbit despreYanina Wickmayer, jucatoarea pe care o va intalni duminica in optimile de finala de la Australian Open si pe care nu a invins-o niciodata pana acum.

Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

In optimile de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer, jucatoare din Belgia care a castigat precedentele trei intalniri, iar Irina Begu va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Toate declaratiile romancelor.

Programul de vineri pentru Simona Halep si Irina Begu la Australian Open

Simona Halep si Irina Begu vor juca vineri dimineata in turul 3 la Australian Open. Iata programul.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare and Slem al anului, azi, la Melbourne, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-2 de belgianca Yanina Wickmayer.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Yanina Wickmayer, jucatoarea pe care Simona Halep n-a invins-o niciodata

Belgianca Yanina Wickmayer este adversara pe care Simona Halep o va intalni pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open.

Ekaterina Makarova, adversara pentru Simona Halep in sferturi la Australian Open

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open Simona Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, in cazul in care va trece de Yanina Wickmayer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )