Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep: Ma asteptam ca meciul cu Ana Bogdan sa fie greu pentru Monica Niculescu pentru ca este obosita dupa Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep: Ma asteptam ca meciul cu Ana Bogdan sa fie greu pentru Monica Niculescu pentru ca este obosita dupa Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, ca se astepta ca meciul pe care Monica Niculescu l-a disputat cu Ana Bogdan in primul tur al BRD Bucharest Open sa fie dificil, avand in vedere. continuă pe B1

inca o lovitura pentru Simona Halep! Trebuie sa isi revina, altfel...

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie si se afla pe locul al treilea in clasamentul Road to Singapore, pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Halep a fost devansata de rusoaica Maria.

Ion Tiriac, verdict taios pentru Simona Halep

Omul de afaceri Ion Tiriac o lauda pe Simona Halep. ii remarca insa si lipsurile. Eu nu stiu cine critica. Trebuie sa stiti cine o critica si daca are vreo idee despre ceea ce inseamna sport, daca.

Simona Halep il felicita pe Horia Tecau pentru titlul la dublu castigat la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA, a postat un mesaj pe Facebook in care il felicita pe Horia Tecau, care, sambata, a castigat proba de dublu la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Champ, you did it! Felicitari, Horia!, a scris Halep pe contul sau de Facebook.

Simona Halep vorbeste despre conditiile in care Romania ar putea castiga Cupa Davis

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, ca echipa de Cupa Davis a Romaniei are sanse mari in intalnirea cu Slovacia, avand in vedere ca il are in componenta pe Horia Tecau.

Presa americana, despre Simona Halep: Va ajunge cel putin pana in semifinale la turneul de la US Open

Simona Halep, care se afla intr-un moment delicat de cand a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros si in primul tur de la Wimbledon, ar putea ajunge cel putin pana in semifinale in cadrul turneului.

Paradox! Ce s-a intamplat cu Simona Halep

Desi a fost eliminata prematur, Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, dupa turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, in timp ce Monica.

Clasament WTA: Simona Halep scapa ieftin dupa Wimbledon

In pofida eliminarii pe care a suferit-o in primul tur la Wimbledon, Simona Halep si-a pastrat locul in clasamentul mondial dupa al treilea turneu de Mare Slem al anului.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 3 - Garbine Muguruza urca pe 9 dupa finala jucata la Wimbledon

Simona Halep a ramas pe locul 3 in ierarhia WTA si dupa incheierea turneului de la Wimbledon competitie unde a fost eliminata in turul intai), jucatoarea noastra fiind devansata de Maria Sharapova 2) si Serena Williams 1 - liderul autoritar al clasamentului). Finalista pe iarba londoneza, Garbine Muguruza a urcat pana pe locul 9.

Ce i-a spus Simona Halep concitadinului ei, Horia Tecau, dupa triumful acestuia

Simona Halep, locul 3 WTA, a iesit la Wimbledon inca din primul tur, dar a avut puterea de a se bucura de succesul concitadinului sau, Horia Tecau, carea castigat astazi proba de dublu.

Monica Niculescu explica forma slaba traversata de Simona Halep

Prezenta la Bucuresti pentru turneul WTA ajuns la editia a 2-a, Monica Niculescu a vorbit intr-o conferinta de presa despre forma slaba pe care o traverseaza Simona Halep in acest moment, cu eliminari in turul 2 la Roland Garros si primul tur la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )