Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ion Tiriac, verdict taios pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, verdict taios pentru Simona Halep

Omul de afaceri Ion Tiriac o lauda pe Simona Halep. ii remarca insa si lipsurile. Eu nu stiu cine critica. Trebuie sa stiti cine o critica si daca are vreo idee despre ceea ce inseamna sport, daca. continuă pe Antena3

Ion Tiriac, verdict crunt pentru fotbalul romanesc

Intr-o discutie cu cativa jurnalisti, Tiriac a adus vorba despre schimbarile de antrenori intr-un numar foarte mare care au avut loc in recent incheiatul sezon de Liga 1, scrie ziare. comPentru mine este o enigma.

Simona Halep il felicita pe Horia Tecau pentru titlul la dublu castigat la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA, a postat un mesaj pe Facebook in care il felicita pe Horia Tecau, care, sambata, a castigat proba de dublu la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Champ, you did it! Felicitari, Horia!, a scris Halep pe contul sau de Facebook.

Monica Niculescu explica forma slaba traversata de Simona Halep

Prezenta la Bucuresti pentru turneul WTA ajuns la editia a 2-a, Monica Niculescu a vorbit intr-o conferinta de presa despre forma slaba pe care o traverseaza Simona Halep in acest moment, cu eliminari in turul 2 la Roland Garros si primul tur la Wimbledon.

Simona Halep, primul loc in clasamentul celor mai bine imbracate jucatoare de la Wimbledon (FOTO)

Simona Halep a iesit invingatoare in clasamentul live al celor mai bine imbracate jucatoare din cadrului turneului de la Wimbledon. Potrivit prosport, Simona Halep 3WTA) conduce detasat in clasamentul live.

Ce i-a spus Simona Halep concitadinului ei, Horia Tecau, dupa triumful acestuia

Simona Halep, locul 3 WTA, a iesit la Wimbledon inca din primul tur, dar a avut puterea de a se bucura de succesul concitadinului sau, Horia Tecau, carea castigat astazi proba de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )