Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

B1 B1,
Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va incepe luni, au anuntat organizatorii, citati de AFP. Principala. continuă pe B1

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va incepe luni, au anuntat organizatorii. Principala favorita la Flushing Meadow.

Simona Halep, eliminata in turul doi al turneului de la New Haven

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de sportiva slovaca Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, in turul doi al turneului de categorie Premier de la New Haven, unde romanca era.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi al turneului de la New Haven

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, marti, de sportiva slovaca Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, in turul doi al turneului de categorie Premier de la New Haven, relateaza.

Simona Halep a fost eliminata din turul doi la New Haven

Simona Halep, cap de serie 1, a pierdut meciul inaugural din cadrul turneului de tenis de categorie Premier de la New Haven, romanca fiind eliminata in turul al doilea, cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6, de slovaca Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA.

Simona Halep a luat parte la campania ALS Ice Bucket: Romanca i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a luat parte la campanie umanitara ALS Ice Bucket, romanca turnandu-i apa rece pe cap directorului turneului Open de la New Haven, Anne Worcester, scrie Mediafax. Worcester a decis.

Simona Halep i-a turnat apa in cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

In cadrul unei campanii umanitare la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume, directorul turneului WTA de la New Haven, unde Simona Halep este cap de serie numarul unu, a acceptat provocarea de a-i fi turnata apa rece in cap.

Simona Halep intra in campania umanitara a momentului: cui i-a turnat apa pe cap

Jucatoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, si Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apa rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, in cadrul.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA. Topul primelor 10 jucatoare din lume

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 750 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com, citat de Mediafax.

Simona Halep ramane pe pozitia 2 in clasamentul WTA; Sarapova, la cateva locuri distanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 750 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, in care Maria Sarapova, care a invins-o pe sportiva romanca in sferturile de la Cincinnati , se afla pe locul 6, informeaza site-ul.

Simona Halep si-a pastrat locul 2 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul 2 mondial, potrivit clasamentuluiWTA dat luni publicitatii. Jucatoarea de tenis, cu un total de 6. 750 de puncte, este devansata in continuare de americanca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )