Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep si Irina Begu se numara printre cele 32 de jucatoare cotate ca favorite la castigarea turneului de Mare Slem de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Simona Halep, cap de serie numarul 3; Irina-Camelia Begu, favorita 29

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata, miercuri, cap de serie numarul 3 la Turneul de la Wimbledon, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorita 29, scrie Mediafax. Tabloul.

Halep, cap de serie numarul 3, Begu, favorita 29 a turneului de la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata, miercuri, cap de serie numarul 3 la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorita 29, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, inaintea turneului de la Wimbledon: Nu am asteptari, imi doresc doar sa joc fara presiune

Simona Halep, care se pregateste pentru turneul de la Wimbledon, a declarat ca isi doreste sa joace fara presiune, scrie Digi Sport. Vreau sa joc asa cum stiu. Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa fac.

Simona Halep, cadere abrupta in clasamentul SI, inaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMA

Simona Halep, 3 WTA, a suferit o cadere abrupta in ultimele 3 luni in clasamentul SI Tennis Power Rankings. Perspectivele pentru romanca sunt unele negative, inaintea Wimbledon, ea fiind considerata outsider.

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon, fiind antrenata de australianul Daren Cahill. Constanteanca a publicat, pe pagina personala de Facebook, o imagine in care apare alaturi de noul.

Clasamentul WTA: Simona Halep, inca o saptamana pe locul 3 - Irina Begu, locul 30

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 200 de puncte acumulate. De pe aceasta pozitie va incepe Simona turneul de la Wimbledon, competitie unde in 2014 a ajuns pana in semifinale. Irina-Camelia Begu este urmatoarea jucatoare din Romania din clasament: se afla pe 30.

Un nou inceput pentru starul Simona Halep

Simona Halep, numarul 3 mondial, va incepe turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, alaturi de un nou antrenor. Ea l-a demis pe Victor Ionita, dupa ce a esuat intr-un nou turneu, Premier-ul de la Birmingham.

Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?

Presa de sport din SUA nu stie cum sa o priveasca pe Simona Halep, pornind de la declaratia acesteia ca nu are asteptari de la Wimbledon. Americanii cred ca este posibil ca jucatoarea din Romania sa fi trecut de punctul maxim al carierei si sa sfarseasca in mediocritate.

Simona Halep, vesti ingrijoratoare inainte de turneul de la Wimbledon. Ce a spus romanca

Sportiva noastra traverseaza o perioada mai putin buna si nu are de gand sa joace sub o presiune speciala la Wimbledon, scrie digisport. ro. Vreau sa joc asa cum stiu. Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie.

Simona Halep are oficial doi antrenori, pe care ii poate da oricand afara

Simona Halep a intrerupt colaborarea cu Victor Ionita si va asistata la Wimbledon de doi antrenori, al caror nume a fost comunicat oficial de managerul ei, Virginia Ruzici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )