Libnet.ro
UNICEF

18:15

Clasamentul WTA: Simona Halep, inca o saptamana pe locul 3 - Irina Begu, locul 30

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, inca o saptamana pe locul 3 - Irina Begu, locul 30

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 200 de puncte acumulate. De pe aceasta pozitie va incepe Simona turneul de la Wimbledon, competitie unde in 2014 a ajuns pana in semifinale. Irina-Camelia Begu este urmatoarea jucatoare din Romania din clasament: se afla pe 30. continuă pe Hotnews

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii luni, cu 6. 200 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com . La ultimul turneu la care a particpat, cel de la Birmingham, Simona Halep a ajuns in sferturile de finala.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham, se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul.

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu Victor Ionita

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a renuntat la colaborarea cu antrenorul Victor Ionita, dupa ce a fost eliminata, in aceasta saptamana, in sferturile de finala ale turenului de la Birmingham, sportiva urmand a fi pregatita de Daniel.

VIDEO Simona Halep a renuntat la Victor Ionita! A ales tot un antrenor roman

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a renuntat la colaborarea cu antrenorul Victor Ionita, dupa ce a fost eliminata, in aceasta saptamana, in sferturile de finala ale turenului de la Birmingham.

Clasament WTA: Cate puncte va avea Simona Halep dupa Birmingham

Simona Halep va castiga doar 70 de puncte in clasamentul WTA, care va fi dat publicitatii, luni, in urma turneului Premier de la Birmingham. Turneul britanic nu va aduce modificari in topul mondial.

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham de Kristina Mladenovic, locul 43 WTA

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale .

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Brimingham, anunta Mediafax. Meciul a durat o ora si 52 de minute. Frantuzoiaca va juca in semifinale cu sportiva Karolina Pliskova din Cehia, locul 12 WTA si cap de serie numarul 6, care a dispus, cu 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro din Spania, locul 9 WTA si cap de serie numarul 3.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa nu joace meciul de dublu din sferturile de finala ale turneului de la Brimingham, dupa ce a fost eliminata la simplu, transmite Mediafax. Halep, cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )