Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep castiga finala de la Dubai si ia lampa fermecata cu lacrimi la final

Online Sport Online Sport,
Simona Halep castiga finala de la Dubai si ia lampa fermecata cu lacrimi la final

Simona Halep a castigat sambata seara al zecelea sau titlu, turneul WTA de la Dubai, invingand-o pe Karolina Pliskova, 6-4 7-6 7-4). gratie acestei victorii,Halep va urca de luni pe locul 3 WTA. Ea a luat un trofeu in forma de lampa fermecata a lui Alladin si un cec de aproape 500. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in finala de la Dubai

Simona Halep disputa acuma doua sa finala din 2015, cea de la turneul de la Dubai. Daca invinge in acest meci, Halep va urca de luni pe locul 3 WTA.

LIVE Simona Halep in finala de la Dubai (17:00)

Simona Halep disputa, sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro, a doua finala din 2015.

Simona Halep A CASTIGAT finala de la Dubai

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai. Simona a castigat meciul jucat impotriva jucatoarei Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), scor 6-4, 7-6 4). Simona si-a adjudecat al.

Karolina Pliskova o asteapta pe Simona Halep in finala de la Dubai

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, astazi, cu scorul de 6-4, 7-6 7-4) pe jucatoarea de tenis din Republica Ceha, Karolina Pliskova, locul.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova in doua seturi

Simona Halep 4 WTA) a castigat finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA), in doua seturi, scor6-4, 7-64).

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )