Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminica, la Singapore. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE Simona Halep-Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor (Duminica, ora 9:00)

Urmariti duminica de la ora 9:00, live text in aceasta pagina, meciul de debut pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucatoarea noastra o intalneste in Grupa Rosie pe italianca Flavia Pennetta, ultima castigatoare a turneului US Open si sportiva care se va retrage din activitate dupa aceasta competitie.

Simona Halep, relaxata inainte de Turneul Campioanelor. Prima imagine postata din Singapore

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Singapore pentru Turneul Campioanelor, care debuteaza pe 25 octombrie, a postat pe contul sau de Facebook prima imagine de cand a ajuns in orasul asiatic.

Turneul Campioanelor: Simona Halep i-a scos tenisul din cap castigatoarei de la US Open

Simona Halep a inceput in forta Turneul Campioanelor, pe care are sanse mari sa il castige. Romanca a trecut duminica dimineata cu 6-0 6-3 de Flavia Pennetta, jucatoarea care o invinsese la US Open in drumul spre titlu. Halep are deja un punct in clasamentul Grupei Rosii, pe care il gasiti actualizat.

Simona Halep la Singapore: specialistii o ridica in salvi. Ce a spus o campioana de la Wimbledon despre Simona

Prestatia pe care Halep a avut-o in primul ei meci de la Turneul Campioanelor a fost analizata, in detaliu, de postul britanic BT Sport. Iar cei aflati in studio au ajuns la o concluzie unanima in privinta jucatoarei din Romania.

Simona Halep la Singapore: specialistii o ridica in slavi. Ce a spus o campioana de la Wimbledon despre Simona

Prestatia pe care Halep a avut-o in primul ei meci de la Turneul Campioanelor a fost analizata, in detaliu, de postul britanic BT Sport. Iar cei aflati in studio au ajuns la o concluzie unanima in privinta jucatoarei din Romania.

Simona Halep, prinsa intre Sarapova si Radwanska. Analiza Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor intr-o grupa, Rosie, foarte dificila, in care va avea doua mari adversare. Pe de alta parte este o grupa cu jucatoare care au multe slabiciuni, iar romanca ar trebui sa mizeze pe acest lucru.

Analiza: Simona Halep impotriva celor trei adversare din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor din acest an din postura de principala favorita, dupa ce lidera mondiala Serena Williams a declinat participarea. Chiar si asa, Halep trebuie sa puna in teren cel mai bun tenis al sau pentru a ajunge in semifinale.

Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

Simona Halep, principala favorita, a castigat primul sau meci la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta, a 7-a favorita, cu scorul de 6-0, 6-3.

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor duminica intr-un meci cu Flavia Pennetta

Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09. 00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

Turneul Campioanelor. Simona Halep: Nu am nimic de pierdut si nici asteptari

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, ca grupa in care va evolua la Turneul Campioanelor, cu Maria Sarapova, Flavia Pennetta si Agnieska Radwanska, este grea, dar a precizat ca isi doreste sa joace la cel mai bun nivel al sau si a spus ca nu are nimic de pierdut.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )