Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

România Liberă România Liberă,
Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

Simona Halep, principala favorita, a castigat primul sau meci la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta, a 7-a favorita, cu scorul de 6-0, 6-3. continuă pe România Liberă

Reactia Simonei Halep, dupa revansa in fata Flaviei Pennetta: Rapid, inteligent, agresiv

Simona Halep, principala favorita, a declarat, dupa ce a incheiat cu victorie primul sau meci de la Turneul Campioanelor 2015, ca a facut un joc bazat in special pe rapiditate si agresivitate.

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor duminica intr-un meci cu Flavia Pennetta

Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09. 00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-0, 6-3/ Atitudine de campioana

Agresiva, determinata, concentrata - asa a fost Simona Halep in meciul de debut de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Favorita numarul unu la castigarea competitiei, Simona a pierdut doar trei game-uri in fata Flaviei Pennetta, italianca care i-a intrerupt visul american in semifinalele de la US Open. Dupa o ora si zece minute, Halep s-a impus in doua seturi, scor 6-0, 6-3.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: Romanca deschide, duminica dimineata, Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep, principala favorita si Flavia Pennetta, cap de serie 7, vor deschide Turneul Campioanelor 2015, duminica, de la ora locala 15. 00 ora 10. 00 Romania). Romanca va avea sansa sa-si ia revansa in fata itaiencei pentru fin .

LIVETEXT Simona Halep la Singapore: ultima sansa pentru o razbunare dulce. De ce Pennetta n-are nicio presiune

Simona Halep 2 WTA) si Flavia Pennetta Italia, 8 WTA) deschid, de la ora 09. 00, Turneul Campioanelor. Despartite de noua ani, Simona 24 de ani) si Flavia 33 de ani) vad, in mod total diferit, intrecerea din Singapore.

Simona Halep la Singapore: grupa infernala pentru romanca. A pierdut 13 din cele 18 meciuri cu adversarele ei

Simona Halep e favorita numarul 1 la Turneul Campioanelor 25 octombrie 1 noiembrie), iar constanteanca tocmai a aflat din ce grupa va face parte la ultima competitie la care va participa in 2015.

LIVE Simona Halep-Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor (Duminica, ora 9:00)

Urmariti duminica de la ora 9:00, live text in aceasta pagina, meciul de debut pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucatoarea noastra o intalneste in Grupa Rosie pe italianca Flavia Pennetta, ultima castigatoare a turneului US Open si sportiva care se va retrage din activitate dupa aceasta competitie.

Turneul Campioanelor: Simona Halep i-a scos tenisul din cap castigatoarei de la US Open

Simona Halep a inceput in forta Turneul Campioanelor, pe care are sanse mari sa il castige. Romanca a trecut duminica dimineata cu 6-0 6-3 de Flavia Pennetta, jucatoarea care o invinsese la US Open in drumul spre titlu. Halep are deja un punct in clasamentul Grupei Rosii, pe care il gasiti actualizat.

Simona Halep la Singapore: Pennetta spune ca a doua jucatoare a lumii e avantajata inaintea meciului de duminica

Simona Halep si Flavia Pennetta vor deschide proba de simplu la Turneul Campioanelor, duminica, de la ora 09. 00, ora Romaniei.

Simona Halep la Singapore: a doua jucatoare a lumii a explicat secretul unei prestatii stelare cu Pennetta. Ce a spus

Simona Halep a pornit ca din tun la Turneul Campioanelor, acolo unde a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a trece de detinatoarea trofeului US Open 2015.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )