Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Simona Halep 27 de ani, 2 WTA) s-a razgandit in ceea ce priveste noul antrenor. Desi era gata sa continue singura, dupa experienta ratata cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanta a anuntat acum, aflata la Indian Wells, ca isi cauta un antrenor cu care sa colaboreze pe termen lung. continuă pe Hotnews

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa ce a ramas fara antrenor: Ma simt bine. Sunt o profesionista

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat pentru site-ul WTA ca nu e asa rau sa nu aiba antrenor si ca in prezent nu se afla in discutii cu nimeni pentru acest post in.

Simona Halep ar putea avea un antrenor de mare clasa: Pe cine vrea sa angajeze echipa sa

Chiar daca in prezent a ales sa se descurce pe cont propriu pana la Roland Garros, Simona Halep ar putea sa contracteze in acest an serviciile unui antrenor cu realizari extrem de importante. Echipa de.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

Simona Halep s-a pregatit la Indian Wells cu o rivala din circuit

Fara antrenor la primul turneu din seria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a schimbat cateva mingi cu una dintre rivalele din circuitul mondial profesionist.

Simona Halep, calificata in turul trei la Indian Weels. Cum a stapanit-o pe Barbora Strykova VIDEO

Cotata cu sansa a doua la trofeu, Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a se califica pentru a saptea oara in cariera in turul al treilea al turneului din desertul californian. Romanca, in continuare locul 2 WTA, a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova fara probleme majore, scor 6-2, [] .

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-2, 6-4 / in control - Halep in turul trei la competitia californiana

Campioana in California la editia din 2015, Simona Halep si-a facut usor meciul cu incomoda Barbora Strycova datorita tacticii adoptate. Nu i-a dat prea mult timp adversarei, a fost agresiva la retur si a stat foarte bine din punct de vedere fizic picioare puternice, deplasare la nivel inalt). Dupa o ora si 26 de minute, Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, si a obtinut calificarea in turul trei de la Indian Wells Premier Mandatory, anul trecut a ajuns pana in semifinale).

Americanii o acuza pe SIMONA HALEP ca a trisat la Dubai... Raspuns FABULOS dat de sportiva noastra

Simona Halep 2 WTA) a ajuns deja la Indian Wells si, pana sa atraga aplauzele fanilor din arenele californiene, romanca a intrat in atentia presei americane, potrivit digisport. ro. Ei, bine, mai in gluma -.

VIDEO Simona Halep, lovitura lunii februarie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 2 WTA, este autoarea loviturii lunii februarie in circuitul WTA, ea fiind castigatoarea anchetei de pe site-ul forului international.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

FOTO Surpriza pentru Simona Halep! Cine a asistat din tribuna la primul meci al jucatoarei noastre la Indian Wells

Simona Halep a trecut de Barbora Strycova, in turul II al turneului de la Indian Wells, si a avut parte de un oaspete surpriza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )