Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Simona Halep, lovitura lunii februarie in circuitul WTA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, lovitura lunii februarie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 2 WTA, este autoarea loviturii lunii februarie in circuitul WTA, ea fiind castigatoarea anchetei de pe site-ul forului international. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la lovitura lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep candideaza, alaturi de Caroline Garcia Franta), Sofia Kenin SUA), Elina Svitolina Ucraina) si Donna Vekic Croatia), la titlul de cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Simona Halep 27 de ani, 2 WTA) s-a razgandit in ceea ce priveste noul antrenor. Desi era gata sa continue singura, dupa experienta ratata cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanta a anuntat acum, aflata la Indian Wells, ca isi cauta un antrenor cu care sa colaboreze pe termen lung.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii februarie. Unde si pana cand poate fi votata

Romanca Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, in ancheta pentru cea mai buna jucatoare de tenis a lunii februarie in circuitul profesionist, potrivit site-ului.

Simona Halep s-a pregatit la Indian Wells cu o rivala din circuit

Fara antrenor la primul turneu din seria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a schimbat cateva mingi cu una dintre rivalele din circuitul mondial profesionist.

Simona Halep, calificata in turul trei la Indian Weels. Cum a stapanit-o pe Barbora Strykova VIDEO

Cotata cu sansa a doua la trofeu, Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a se califica pentru a saptea oara in cariera in turul al treilea al turneului din desertul californian. Romanca, in continuare locul 2 WTA, a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova fara probleme majore, scor 6-2, [] .

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatoruy de la Indian Wells.

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Barbora Strycova se va disputa in aceasta noapte, dupa ora 00:30

Simona Halep 2 WTA) va debuta in noaptea de vineri spre sambata la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, direct in turul al doilea. Partida cu Barbora Strycova Cehia, 50 WTA) va fi a treia de pe Terenul 2 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

Un esec total! Proiectul pe care Simona Halep l-a anuntat romanilor, la 1 decembrie 2018, se dovedeste un fiasco

La 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, Simona Halep a anuntat un proiect care parea sa fie o lovitura pentru cea mai buna jucatoare a tarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )