Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep - cea mai populara jucatoare. Ce mesaj a transmis fanilor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep - cea mai populara jucatoare. Ce mesaj a transmis fanilor

Simona Halep a fost desemnata, in al doilea an consecutiv, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist. continuă pe România Liberă

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

Simona Halep, mai populara decat Serena Williams si Maria Sarapova, in 2015

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, este cea mai populara jucatoare din 2015, potrivit wtatennis. com. Astfel, Halep le-a devansat pe jucatoarea americana Serena Williams si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Veste minunata pentru Simona Halep

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe.

Topul in care Simona Halep le-a depasit pe Serena Williams si pe Maria Sarapova

La fiecare final de sezon, siteul WTA intocmeste o ierarhie a celor mai populare jucatoare, in functie de numarul de accesari pe siteul WTA.

VIDEO Momentele care au marcat anul 2015 - Seppi, Brown, Fognini, plus Wawrinka in cea mai buna zi pe Philippe Chatrier - Halep, surpriza neplacuta la Roland Garros si Wimbledon

Anul 2015 a adus, pe langa dominatia lui Novak Djokovic, si alte momente interesante in tenisul de camp, sezonul fiind unul plin de mari surprize, de lovituri ireale si de momente in care chiar si cei puternici au cedat. Andreas Seppi, Dustin Brown si Fabio Fognini vor ramane in mintea iubitorilor de tenis cel putin pentru un meci din acest sezon, Stanislas Wawrinka i-a refuzat lui Novak Djokovic castigarea Roland Garros-ului, singurul turneu major care ii lipseste din palmares sarbului, in timp ce Roberta Vinci i-a stopat, cel putin pentru moment, Serenei Williams drumul catre recordul de victorii in turneele de Grand Slam. Plus surprizele neplacute oferite de Simona Halep la Roland Garros si Wimbledon.

Martina Hingis, despre Simona Halep: Dupa ce m-am retras, am avut-o pe Justin Henin. Acum pe stilul acesta este Simona Halep

Nu a reusit sa castige un turneu de Grand Slam in 2015, dar este incurajata de o fosta mare campioana. Simona Halep este laudata de Martina Hingis, sportiva din Elvetia vazand-o pe Simona drept una din jucatoarele care se apropie mult de stilul lui Justine Henin, fost lider mondial. Carti despre viata si cariera marilor campioni.

Inca un turneu confirmat pentru Simona Halep - Unde se va pregati pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep va lua startul la Rogers Cup turneul de la Monteal) in 2016, competitia urmand sa fie una pregatitoare in vederea Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro. Pe langa Halep, la competitia din Canada vor mai juca, printre altele, Serena Williams, Garbine Muguruza, Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

Simona Halep renunta la turneul de la Shenzhen - Va debuta in 2016 la Brisbane

In urma cu un an, Simona Halep a inceput noul sezon la Shenzhen China), competitie pe care a castigat-o. Lucrurile vor sta putin altfel in 2016, numarul doi mondial alegand sa joace la Brisbane, turneu din categoria Premier, la care vor mai lua parte, printre altele, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Angelique Kerber sau Victoria Azarenka.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )