Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in cursa pentru lovitura anului

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, in cursa pentru lovitura anului

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, concureaza pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a castigat in fata italiencei Sara Errani in semifinalele turneului de la Toronto, intr-un sondaj care se va incheia in 7 decembrie, pe site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep concureaza pentru lovitura anului

Simona Halep va concura pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a castigat in fata italiencei Sara Errani in semifinalele turneului de la Toronto, intr-un sondaj care se va incheia in 7.

Simona Halep, mai populara decat Serena Williams si Maria Sarapova, in 2015

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, este cea mai populara jucatoare din 2015, potrivit wtatennis. com. Astfel, Halep le-a devansat pe jucatoarea americana Serena Williams si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Martina Hingis, despre Simona Halep: Dupa ce m-am retras, am avut-o pe Justin Henin. Acum pe stilul acesta este Simona Halep

Nu a reusit sa castige un turneu de Grand Slam in 2015, dar este incurajata de o fosta mare campioana. Simona Halep este laudata de Martina Hingis, sportiva din Elvetia vazand-o pe Simona drept una din jucatoarele care se apropie mult de stilul lui Justine Henin, fost lider mondial. Carti despre viata si cariera marilor campioni.

Simona Halep - cea mai populara jucatoare. Ce mesaj a transmis fanilor

Simona Halep a fost desemnata, in al doilea an consecutiv, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep castiga si in vacanta. Ea e lider mondial intr-un clasament WTA, in care le-a depasit pe Serena si Sarapova

Simona Halep se afla intr-o vacanta activa, efectuand un cantonament la Poiana Brasov, unde a primit o veste extraordinara din partea WTA.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )