Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep va debuta marti la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep va debuta marti la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep o va intalni pe. continuă pe Antena3

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Simona Halep o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira in primul tur al turneului de Mare Slem de la Wimbledon, care va va debuta luni la All England Club din.

WIMBLEDON Simona Halep si Sorana Cirstea si-au aflat adversarele din primul tur. Cele doua s-ar putea intalni in turul 3 / Cu cine ar putea juca in sferturi si semifinale

Simona Halep va debuta la turneul de la Wimbledon in fata jucatoarei din Brazilia Teliana Pereira 91 WTA), iar pe traseu, in scenariul cel mai previzibil, are sansa sa o intalneasca pe Sorana Cirstea 29 WTA) in turul 3 si pe Jelena Jankovic 7 WTA) in sferturi. Simona Halep, favorita numarul trei a turneului, se afla pe aceeasi parte a tabloului cu Serena Williams 1 WTA) si Maria Sharapova 5 WTA), putand sa intalneasca pe una dintre cele doua in semifinale.

Simona Halep, inainte de startul turneului de la Wimbledon: Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul 2 sau chiar 1

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, va debuta pe 23 iunie, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul trei pe tabloul feminin. Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul doi sau chiar pe unu, a precizat Simona Halep inainte de startul Wimbledonului din 2014.

Simona Halep o va intalni pe Teliana Pereira in primul tur, la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua impotriva sportivei braziliene Teliana Pereira, locul 91 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, s-a stabilit in urma.

Ne pregatim de Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Teliana Pereira! Posibila confruntare cu Sorana Cirstea

Jucatoarea Simona Halep, locul3WTA si cap de serie numarul 3, va evolua impotriva sportivei braziliene Teliana Pereira, locul 91 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, s-a stabilit in urma tragerii la sorti de vineri.

BRD Bucharest Open: Simona Halep e favorita turneului care incepe la 5 iulie! Ce jucatoare mai vin in Capitala, cum arata trofeul si cat costa biletele

32 de jucatoare de tenis se vor reuni in perioada 5-13 iulie la Bucuresti, unde vor participa la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat in Romania, in parteneriat cu MTS. Cap de afis va fi Simona Halep.

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat in Romania: Simona Halep, Roberta Vinci si Klara Koukalova, printre participante

In perioada 5-13 iulie va avea loc la Bucuresti primul turneu WTA organizat in Romania: BRD Bucharest Open, realizat in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului. Simona Halep este cap de afis al turneului, dar vor performa si alte reprezentante de marca ale tenisului mondial: Roberta Vinci locul 20 in clasamentul WTA), Klara Koukalova locul 30), Karin Knapp locul 49) sau Annika Beck locul 51).

Sportiva Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta

Primarul Radu Mazare i-a oferit, luni, titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta tenismenei Simona Halep, locul 3 WTA. Distinctia a fost ridicata de fratele sportivei dat fiind caSimona Halep.

LIVE Wimbledon: Niculescu - Van Uytvanck. Urmeaza Mitu-Radwanska

Vedeti mai jos programul tenismenilor romani, luni, in prima zi a turneului de Mare Slem de la Wimbledon si LIVE TEXT meciurile pe care Victor Hanescu, Monica Niculescu si Andreea Mitu le disputa pe iarba de la All England Tennis Crocket Club. Simona Halep joaca marti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )