Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep a depasit sase milioane de dolari premii din tenis

B1 B1,
Simona Halep a depasit sase milioane de dolari premii din tenis

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a depasit sase milioane de dolari premii brute din tenis, dupa ce a reusit, miercuri, sa obtina a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, in fata. continuă pe B1

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA pana in acest moment

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a pierdut doar doua game-uri in fata Serenei Williams 6-0, 6-2) la Turneul Campioanelor. Dupa acest succes, Simona va primi un cec in valoare de 406. 000 de dolari si 460 de puncte in ierarhia WTA. Zestrea poate fi insa imbogatita in functie de rezultatele urmatoare. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

LIVETEXT Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard, meciul noii generatii din tenisul feminin

Turneul Campioanelor de la Singapore continua cu al doilea meci din Grupa Rosie, intre Simona Halep si Eugenie Bouchard. in prima partida, Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (azi, dupa 16:30). De la 14:30, live meciul Serenei Williams

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, dupa ora Romaniei 16:00. De la ora 14:30, are loc in Grupa Rosie partida Serena Williams - Ana Ivanovic. Amanunte live in pagina aceasta, despre ambele intalniri.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campionelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor arata ca un mic Campionat Mondial al tenisului feminin. intr-un sport guvernat de termenul tablou, adica modalitatea de desfasurare a 99 la suta dintre turneele masculine si feminine, ideea de a aduce la un loc cele mai bune sau cei mai buni, in cazul ATP Finals) jucatoare din lume si a le imparti in doua grupe a cate patru starneste alt tip de energii.

Simona Halep, castiguri de peste 6 milioane de dolari din tenis

Simona Halep, locul 4 WTA, a depasit sase milioane de dolari premii brute din tenis, dupa ce a reusit, miercuri, sa obtina a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, in fata numarului 1 mondial, americanca Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Simona Halep are meciuri vineri si sambata

Simona Halep va juca vineri ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, in timp ce Serena Williams are partida joi.

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, laudata de WTA si organizatorii din Singapore

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard. Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu Serena Williams si Ana Ivanovici.

Simona Halep: Mi-e greu sa respir

Simona Halep se acomodeaza greu cu conditiile din Singapore. Ea trebuie sa se adapteze cu vremea, dar si cu terenul din lemn.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )