Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep a dezvaluit care este jucatoarea care o insipira in acest moment

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit care este jucatoarea care o insipira in acest moment

Simona Halep va debuta vineri in turneul de la Miami, acolo unde o va intalni in turul al doilea pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 in lume. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA: Angelique Kerber a revenit pe prima pozitie - Simona Halep a coborat pe 5

Angelique Kerber este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, nemtoaica profitand de faptul ca Serena Williams nu a participat la Indian Wells. Aflata intr-o perioada mai putin fasta, Simona Halep a coborat o pozitie in clasament, aflandu-se acum pe 5 - a fost depasita de Dominika Cibulkova. Irina-Camelia Begu a revenit in TOP 30 n. r. se afla pe 28).

Simona Halep si-a aflat posibilii adversari de la Miami. Traseu accesibil pentru jucatoarea noastra in Florida

Simona Halep va juca saptamana aceasta la Miami, acolo unde anul trecut a ajuns pana in faza sferturilor de finala.

Simona Halep: Am destul timp pentru performante. Planuiesc sa ma retrag din activitate la 32 de ani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care ocupa locul cinci in clasamentul WTA, a anuntat ca doreste sa se retraga din activitate, la varsta de 32 de ani.

Simona Halep a coborat pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cu 5. 022, a coborat pe locul cinci in asamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Simona Halep, declaratii inaintea debutului de la Miami: Sunt satula de atatea exercitii

Simona Halep va juca, cel mai probabil vineri, in turul al doilea al turneului de la Miami, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul din Miami. Nu ii va fi deloc usor in turul al doilea al competitiei

Simona Halep a avut Bye in primul tur al turneului de la Miami si va intra in competitie direct in turul al doilea.

WTA Miami: Simona Halep, duel cu invingatoarea partidei Kristina Kucova vs Naomi Osaka (Cu cine vor juca fetele noastre)

Simona Halep cap de serie numarul trei si pozitia 5 in ierarhia WTA) va juca in turul doi al turneului WTA de la Miami cu invingatoarea partidei dintre Kristina Kucova Cehia - locul 82 WTA) si Naomi Osaka Japonia - locul 49 WTA).

Teamnet, firma fondata de Sebastian Ghita, si-a cerut insolventa, dar promite ca va continua mentenanta sistemelor IT de care este responsabila

Teamnet International, firma fondata de urmaritul international Sebastian Ghita, a depus luni, 20 martie, cererea de deschidere a procedurii insolventei la Tribunalul Prahova, conform unei declaratii transmise HotNews. ro. Firma, care asigura in prezent atat mentenanta hardware la Platforma Informatica din Asigurarile de Sanatate PIAS), cat si mentenanta software la CEAS - Sistemul informatic pentru Cardul Electronic de Asigurari de Sanatate, contracte in valoare de peste 5 milioane de euro, spune ca 'va asigura continuitate in dezvoltarea, implementarea si mentenanta sistemelor de care este responsabila.

Deputatul Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General in dosarul deschis dupa ce a declarat ca are o mitraliera pe care este pregatit sa o foloseasca

Deputatul Catalin Radulescu a fost chemat sa dea explicatii la Parchetul General in dosarul care a fost deschis dupa ce acesta a declarat ca are acasa o mitraliera AKM pe care este pregatit sa o.

Hagi a dezvaluit care este salariul sau la Viitorul. Astia sunt banii mei pe luna!

Gica Hagi este omul momentului in fotbalul romanesc, echipa antrenata si patronata de el, Viitorul, fiind liderul Ligii I.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )