Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a explicat, la Singapore, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial WTA

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a explicat, la Singapore, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial WTA

Tenismena Simona Halep a explicat intr-o conferinta de presa la Singapore, acolo unde se disputa Turneul Campioanelor, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial si cum s-a schimbat dupa asta. continuă pe România Liberă

S-a anuntat programul meciurilor de la Turneul Campioanelor. Cand debuteaza Simona Halep la Singapore

Simona Halep participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor, fiind singura jucatoare calificata anul acesta la Singapore aflata in aceasta situatie.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

LIVE VIDEO si TEXT - ora 14.30, Simona Halep isi afla adversarele de la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep va participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care debuteaza duminica.

LIVE VIDEO si TEXT - ora 14.30, Simona Halep isi afla adversarele de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Imagini in direct de la ceremonia de deschidere

Simona Halep va participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care debuteaza duminica.

Simona Halep vs. Caroline Garcia, la Singapore. Cand va juca romanca

Romanca Simona Halep, principala favorita si numarul unu mondial, va juca luni, de la 14:30, contra frantuzoiaicei Caroline Garcia, locul 9 WTA, primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore .

Simona Halep, declaratie inedita la Singapore. Ce a spus romanca in momentul in care a ajuns pe scena

Simona Halep a urcat ultima pe scena de la Singapore, acolo unde au fost prezentate cele opt jucatoare care participa la Turneul Campioanelor. Gazdele i-au facut o prezentare frumoasa Simonei si au.

Simona Halep a oferit declaratia zilei la Singapore. Ce a spus romanca in momentul in care a ajuns pe scena

Simona Halep a urcat ultima pe scena de la Singapore, acolo unde au fost prezentate cele opt jucatoare care participa la Turneul Campioanelor.

FOTO Au sosit intariri! Cine o va sustine pe Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep va participa azi la tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care va incepe duminica.

Omul care a dus-o pe Simona Halep pe locul 1 mondial nu va fi alaturi de ea la Singapore. De ce lipseste Andrei Pavel din staff la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va afla azi adversarele de la Turneul Campioanelor, competitie care incepe duminica la Singapore.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )