Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep o intalneste pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o intalneste pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep va juca, vineri noapte 2:00), contra polonezei Agnieszka Radwanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati. continuă pe Online Sport

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska, de la ora 02:00

Simona Halep se afla in fata celui mai important test de la Cincinnati, numarul 4 WTA intalnind-o in sferturile turneului din categoria Premier pe Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul Simonei cu Agnieszka va avea loc sambata, de la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2.

Simona Halep joaca, vineri, cu Agnieszka Radwanska, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep joaca, vineri, cu poloneza Agnieszka Radwanska, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Daria Gavrilova 6-1, 6-2/ Calificare la pas - Urmeaza Radwanska in sferturile turneului

53 de minute a stat pe teren Simona Halep pentru a obtine calificarea in sferturile turneului Premier de la Cincinnati, numarul 4 WTA castigand si astazi) de o maniera categorica, scor 6-1, 6-2, partida cu Daria Gavrilova Australia - locul 47 WTA). Simona a fost stapana jocului de pe baseline, a variat bine loviturile si a reusit 18 lovituri castigatoare. Ambele partide disputate pana acum de Halep in turneul american au fost castigate fiecare in mai putin de o ora.

Simona Halep o demoleaza pe Daria Gavrilova in drumul spre sferturi la Cincinnati

Forma de zile mari pentru Simona Halep in turneul de la Cincinnati unde, pentru a doua zi la rand, a castigat in mai putin de o ora.

Victorie fara emotii pentru Simona Halep. Romanca este in optimile turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa victoria clara in fata Annikai Beck. Tenismena a avut nevoie de mai pusin de o ora pentru a se impune in fata.

Simona Halep, despre decizia privind participarea la JO de la Rio: Sunt dezamagita, dar ma voi pregati pentru Tokyo

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, lunia ca regreta decizia de a renunta sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio, precizand ca are de gand sa se pregateasca pentru Olimpiada de la Tokyo, care va fi organizata peste patru ani. Totodata, sportiva s-a declarat dezamagita de modul in care o percepe publicul din Romania.

Simona Halep: Romanii nu stiu cat de mult muncesc. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, numarul patru mondial, a acordat un interviu site-ului WTA, in care a vorbit despre decizia de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar si despre cum crede ea ca este perceputa de romani. Lumea nu stie cat de mult muncesc in fiecare zi, cum ma antrenez si joc chiar daca nu ma simt bine. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi. Halep a renuntat la JO de la Rio, dar a declarat ca se va pregati pentru editia urmatoare.

Simona Halep, victorie in mai putin de o ora la Cincinnati

Simona Halep a jucat miercuriprimul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck si s-a calificat in turul trei dupa o victorie in mai putin de o ora. Simona este favorita numarul 2 de la Cinci, dupa abandonul Serenei Williams, dar este cotata la casele de pariuri cu prima sansa de a castiga turneul, avand o cota de peste 5 pe Betano. com.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck 6-3, 6-1/ Halep, in optimile competitiei - Nemiloasa

Simona Halep a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit cunoscut fiind faptul ca acesta este un capitol mai slab al sportivei din Constanta). Simona a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in fata jucatoarei Annika Beck Germania - 44 WTA) in doar 55 de minute, scor 6-3, 6-1, calificandu-se astfel in optimi.

Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati SUA), informeaza ProSport. Halep si-a continuat razboiul pe care il duce de multa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )