Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovici in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto

B1 B1,
Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovici in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala, o va intalni pe jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici, locul 23 WTA, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto,. continuă pe B1

Rogers Cup: Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovic in turul doi

Jucatoarea sarba Jelena Jankovic, locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto Canada), unde o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

Simona Halep, cap de serie numarul doi la Toronto, dupa ce Maria Sharapova s-a retras din turneul de categorie Premier

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2), informeaza wtatennis. com.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto, din cauza unor probleme la piciorul drept: Simona Halep, cap de serie numarul doi la acest turneu

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto din cauza unor probleme la piciorul drept, informeaza wtatennis. com. La competitia care va incepe luni.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, anunta Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numarul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcata direct in turul al doilea, faza in care va juca impotriva invingatoarei dintre Jelena Jankovici si Caroline Garcia.

Simona Halep la Toronto: start extrem de dificil pentru jucatoarea noastra. Urcusul incepe cu Jankovici sau Garcia

Cap de serie numarul doi la Rogers Cup, de la Toronto, Simona Halep va intra direct in turul al doilea al compeitiei canadiene.

Irina Begu debuteaza azi in turneului de la Toronto, unde Simona Halep isi va afla adversara din turul al doilea

Irina Begu debuteaza azi si in intrecerea de simplu de la Toronto, dupa ce, ieri,s-a calificat in optimile probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru.

Simona Halep la Toronto: romanca si-a aflat adversara din turul II. E pe locul 23, dar n-a mai batut-o pe Simona din 2010

La revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de mai bine de o luna, Simona Halep va avea o misiune facila la Rogers Cup, la Toronto.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )