Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers, in turul al treilea al US Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers, in turul al treilea al US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari. continuă pe Adevărul

US Open 2015. Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers in turul al treilea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, locul 82 WTA, in mansa secunda a competitiei, dupa o ora si 36 de minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul al treilea la US Open. Pentru a treia oara consecutiv, o adversara in PREMIERA

Simona Halep, cap de serie 2, va evolua pentru a treia oara consecutiv, la US Open, in fata unei jucatoare pe care o va intalni pentru prima data in cariera sa. Romanca o va intalni, in turul al treilea, pe americanca Shelby Rogers, 104 WTA.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in al doilea tur al turneului de Grand Slam US Open, dupa ce adversara sa Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 99 WTA, s-a retras din competitie, la scorul 6-2, 3-0, dupa.

Simona Halep la US Open: s-a stabilit cand va juca in turul I. Ora perfecta pentru publicul din Romania

Simona Halep va debuta, astazi, la US Open 2015 intr-un meci cu o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata. Chiar daca duelul va avea loc la New York, programul anuntat de organizatori ii avantajeaza pe fanii tenisului din tara.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00) - Programul jucatoarelor noastre

Simona Halep va debuta astazi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul doi, Halep o va intalni pe Marina Erakovic, din Noua Zeelanda, locul 99 WTA. Meciul va fi primul al zilei de pe Arthur Ashe, va incepe la ora 18:00 si va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep la US Open: debut cu Marina Erakovici de la ora 18.00. Cinci lucruri de stiut inaintea partidei

Simona halep isi incepe aventura la US Open cu un meci usor pe hartie, contra jucatoarei neo-zeelandeze Marina Erakovici. Unde poate fi vazut meciul.

US Open: cine e Shelby Rogers, tenismena care se va lupta ca o nebuna pentru a o invinge pe Simona Halep

Calificata in turul al treilea la US Open, Simona Halep o va intalni sambata pe Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii.

Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02. 00, ora Romaniei,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )