Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Antena3 Antena3,
Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02. 00, ora Romaniei,. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep in turul doi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul secund la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: joaca in turul al doilea cu Bondarenko

Simona Halep o intalneste pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea Simona Halep stie impotriva cui va evolua pentru un loc in optimile de finala la US Open, adica pentru egalarea celei mai bune performante la turneul de Mare Slem de la New York.

Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers, in turul al treilea al US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep la US Open: s-a stabilit cand va juca in turul I. Ora perfecta pentru publicul din Romania

Simona Halep va debuta, astazi, la US Open 2015 intr-un meci cu o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata. Chiar daca duelul va avea loc la New York, programul anuntat de organizatori ii avantajeaza pe fanii tenisului din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )