Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England. continuă pe B1

Wimbledon: Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Jana Cepelova locul 106 WTA, din Slovacia). Halep va fi pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova 2 WTA), pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale daca va fi cazul), in timp ce Maria Sharapova si Serena Williams s-ar putea intalni in penultimul act al turneului londonez.

Simona Halep. Vesti foarte bune pentru romanca. Cu cine va juca la Wimbledon

Simona Halep va juca in primul tur cu Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA, iar Niculescu o va intalni pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 91 WTA. Daca ambele se califica, jucatoarele noastre se vor .

Wimbledon: Simona Halep, in echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta Taiwan/Italia), cap de serie numarul 7.

Simona Halep face echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia.

Surpriza Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur. O a SASEA romanca pe tablou!

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la simplu, va evolua si in turneul de dublu de la Wimbledon. Romanca va face pereche cu Elena Bogdan, cele doua urmand sa intalneasca o echipa cap de serie in primul tur.

Trageri la sorti Wimbledon: Simona Halep isi afla azi prima adversara. Cinci romance pe tabloul principal

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Simona Halep la Wimbledon: romanca si-a aflat adversara din turul I. Start usor, traseu dificil si un posibil duel romanesc

Calificarile s-au incheiat, iar partidele de pe tabolul principal se vor disputa, incepand cu 29 iunie. Astazi, romancele au aflat cu cine vor juca in primul tur.

Calificari Wimbledon: Cirstea, Bogdan si Tig debuteaza in primul tur

Romancele iau cu asalt cel de-al treilea turneu de grand slam al anului, Wimbledon-ul, inca din faza calificarilor. Sorana Cirstea, 187 WTA, Ana Bogdan, 179 WTA si Patricia Maria Tig, 174 WTA evolueaza, marti, in primul tur.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va juca in proba de dublu alaturi de Elena Bogdan

Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa participe si la proba de dublu in cadrul turneului de la Wimbledon. Tenismena va performa alaturi de Elena Bogdan impotriva echipei Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )