Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

România Liberă România Liberă,
Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la simplu, va evolua si in turneul de dublu de la Wimbledon. Romanca va face pereche cu Elena Bogdan, cele doua urmand sa intalneasca o echipa cap de serie in primul tur. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Simona Halep, in echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta Taiwan/Italia), cap de serie numarul 7.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va juca in proba de dublu alaturi de Elena Bogdan

Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa participe si la proba de dublu in cadrul turneului de la Wimbledon. Tenismena va performa alaturi de Elena Bogdan impotriva echipei Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta.

Simona Halep face echipa cu Elena Bogdan in proba de dublu de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3 la simplu, a decis sa joace si la dublu, la Wimbledon, alaturi de Elena Bogdan, ele urmand a intalni in primul tur cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia.

Wimbledon 2015: Analiza traseului Simonei Halep. Ce sanse are si pe cine poate intalni romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 3, are un traseu usor, la o prima vedere, la Wimbledon. Romanca va intalni o jucatoare de top 10 abia in sferturi, insa ea ar putea avea probleme mari inainte sa ajunga in aceasta faza.

Simona Halep. Vesti foarte bune pentru romanca. Cu cine va juca la Wimbledon

Simona Halep va juca in primul tur cu Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA, iar Niculescu o va intalni pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 91 WTA. Daca ambele se califica, jucatoarele noastre se vor .

Wimbledon 2015: Prezentarea turneului londonez Spectacol pe iarba De la Regele Federer la favoritul Djokovic, plus Marile Sperante cu Simona Halep

Inceput in anul 1877 atunci cand a avut loc prima editie), turneul de la Wimbledon poate fi considerat parintele tenisului, mare parte din istoria acestui sport legandu-se de complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Editia din 2015 se anunta una foarte interesanta: Regele Federer mai vrea macar o data trofeul pe care l-a castigat deja de 7 sapte ori spera sa il depaseasca pe Pete Sampras), in timp ce Novak Djokovic vrea sa isi refaca moralul puternic afectat dupa finala de la Roland Garros. In ceea ce ne priveste, pe langa eventualele surprize care ar putea fi furnizate de Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu sau Andreea Mitu, Marile Sperante se vor lega inca o data de Simona Halep semifinalista in 2014). Intra in material pentru a vedea o prezentare detaliata a turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep si Irina Begu se numara printre cele 32 de jucatoare cotate ca favorite la castigarea turneului de Mare Slem de la Wimbledon.

GALERIE FOTO. Divele de la WIMBLEDON: Simona Halep, alaturi de rivalele din WTA

Simona Halep, cap de serie 3, a participat vineri la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon, eveniment care a precedat tragerea la sorti a tabloului principal. Romanca a fost in centrul atentiei, alaturi de jucatoare de top, precum Serena Williams sau Maria Sarapova.

Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon

Chiar daca in ultima vreme nu a mai obtinut rezultatele asteptate de fanii din intreaga lume, Simona Halep tine stacheta sus cel putin in ceea ce priveste aparitiile publice.

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )