Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, Irina Begu si Raluca Olaru joaca azi in turneul de la Toronto

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, Irina Begu si Raluca Olaru joaca azi in turneul de la Toronto

Turneul de la Toronto programeaza azi primele meciuri pentru jucatoarele din Romania care s-au inscris la startul acestei competitii din Canada. continuă pe Adevărul

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul 3 - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep a ramas si in aceasta saptamana pe locul 3 in ierarhia WTA, cu 5151 de puncte acumulate. In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu. Lider mondial se mentine Serena Williams, sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Simona Halep a deschis luni bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, informeaza Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, anunta Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numarul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcata direct in turul al doilea, faza in care va juca impotriva invingatoarei dintre Jelena Jankovici si Caroline Garcia.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

Bursa de la Toronto, deschisa de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor.

Simona Halep a deschis bursa din Toronto

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita a turneului Rogers Cup de la Toronto, a avut parte, luni dimineata n. r. - ora Canadei) la un eveniment inedit.

VIDEO Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, scrie.

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul. Dupa US Open, Razvan Sabau va colabora cu Patricia Tig

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul in luna septembrie, dupa US Open, urmand ca Razvan Sabau sa o antreneze in continuare pe Patricia Tig, potrivit ziare. com. Patricia Tig a precizat ca va.

ANALIZA Simona Halep, o poveste despre cum se inflameaza suporterii romani si cat de repede se dezumfla

Poate Simona Halep sa revina la forma inceputului de an? Primul raspuns ni-l va oferi Rogers Cup, din Toronto, unde tenismena noastra e favorita a doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2948 seconds )