Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep la Miami. Declaratia numarului 3 WTA dupa victoria din sferturi: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Cred ca pot castiga partida cu ea

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Declaratia numarului 3 WTA dupa victoria din sferturi: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Cred ca pot castiga partida cu ea

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa victoria in fata lui Sloan Stephens si calificarea in semifinalele de la Miami Open, unde va juca in compania americancei Serenei Williams, ca nu are nimic de pierdut in meciul cu numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami: americanii prevad iminenta eliminare a numarului 3 mondial. Cum isi argumenteaza parerea

Simona Halep va juca, in noaptea de miercuri spre joi, cu Sloane Stephens SUA, 45 WTA). Chiar daca a avut o prestatie excelenta in runda precedenta, in optimi, romanca nu i-a impresionat pe americani.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep la Miami. LIVETEXT Romanca o infrunta de la ora 02.00 pe Sloane Stephens

Simona Halep numarul 3 WTA) joaca, in noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02. 00, cu Sloane Stephens SUA, 45 WTA), meci din faza sferturilor de la Miami Open. Partida poate fi urmarita si pe www. adevarul. ro.

Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in semifinale si o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep numarul 3 WTA) a invins-o, joi dimineata, pe americanca Sloane Stephens SUA, 45 WTA) cu scorul de 6-1, 7-5, in sferturile de finala de la Miami Open. in semifinale, romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

FOTO Simona Halep la Miami. Cinci poze cu jucatoarea noastra care pot starni foarte usor imaginatia barbatilor

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami si daca va castiga aceasta competitie va urca pe locul 2 WTA.

Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens, numarul 45 WTA.

Simona Halep la Miami: Stephens e intr-o forma fantastica. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum

La prima vedere, Simona Halep va avea parte de o adversara accesibila in sferturi, avand in vedere pozitia ocupata de Sloane Stephens in ierarhia WTA. Totusi, jucatoarea de 22 de ani a jucat un tenis de calitate pana acum, la Miami.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )