Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in semifinale si o va intalni pe Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in semifinale si o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep numarul 3 WTA) a invins-o, joi dimineata, pe americanca Sloane Stephens SUA, 45 WTA) cu scorul de 6-1, 7-5, in sferturile de finala de la Miami Open. in semifinale, romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

Victorie pentru Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in.

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep la Miami: adversara accesibila pentru romanca in finala, daca va trece de Serena Williams

Simona Halep poate bifa o performanta formidabila: sa cucereasca doua trofee consecutive la turneele Premier Mandatory. Practic, cea mai mare provocare in acest sens va fi eliminarea liderului mondial in semifinale, fiindca apoi, in finala, constanteanca de 23 de ani ar avea o adversara accesibila.

Simona Halep la Miami. Simona va fi principala jucatoare care va contestapozitia Serenei Williams

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturile turneului Miami Open si s-a calificat in semifinale, unde o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

Simona Halep la Miami. LIVETEXT Romanca o infrunta de la ora 02.00 pe Sloane Stephens

Simona Halep numarul 3 WTA) joaca, in noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02. 00, cu Sloane Stephens SUA, 45 WTA), meci din faza sferturilor de la Miami Open. Partida poate fi urmarita si pe www. adevarul. ro.

EXCLUSIV Simona Halep la Miami: un psiholog explica de ce romanca isi tot cearta stafful in timpul meciurilor

La fel ca orice alt sportiv, Simona Halep se enerveaza, atunci cand nu-i merge jocul. Ceea ce o deosebeste insa pe constanteanca de 23 de ani de alte jucatoare de tenis e modul in care ea se exteriorizeaza in momentele grele.

Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca. Cronici entuziasmante

Simona Halep e de neoprit in 2015, castigand trei turnee in primele trei luni ale anului si fiind pe cale sa-l castige si pe al patrulea. Prestatia ei in confruntarea cu Flavia Penneta i-a incantat pe jurnalistii care au vazut meciul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )