Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens, numarul 45 WTA. continuă pe Adevărul

WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Simona Halep, eliminate in primul tur al probei de dublu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

Simona Halep la Miami. Simona va juca la noapte impotriva fiicei unui violator. Tatal ei se dadea la nevestele colegilor

Simona Halep va juca in aceasta noapte la Miami, impotriva americancei Sloane Stephens, partida urmand a incepe la ora 02. 00, in direct la Dolcesport.

Simona Halep la Miami. CTP explica diferenta dintre ea si Penetta: Simona a fost linistita ca si cum se uita la film

Simona Halep a trecut de italianca Flavia Penetta si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, iar victoria ei a starnit reactii in toata lumea.

Simona Halep la Miami. Laude de la un adversar de cosmar: Simona va fi viitorul numar 1 al tenisului feminin

Simona Halep va juca la Miami, maine dimineata, in jurul orei 04. 00 Dolcesport), in optimile turneului din Florida, la finalul caruia poate redeveni numarul doi mondial.

FOTO Simona Halep la Miami. Cinci poze cu jucatoarea noastra care pot starni foarte usor imaginatia barbatilor

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami si daca va castiga aceasta competitie va urca pe locul 2 WTA.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

VIDEO Simona Halep la Miami. Fanii romani au ajutat-o sa invinga, facand un gest nesportiv la adresa italiencei

Simona Halep a trecut in premiera de Flavia Penetta, in optimile turneului de la Miami, dupa un meci in care fanii romani au fost un aliat de nadejde pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep la Miami: Stephens e intr-o forma fantastica. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum

La prima vedere, Simona Halep va avea parte de o adversara accesibila in sferturi, avand in vedere pozitia ocupata de Sloane Stephens in ierarhia WTA. Totusi, jucatoarea de 22 de ani a jucat un tenis de calitate pana acum, la Miami.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )