Libnet.ro
UNICEF

21:00

WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Simona Halep, eliminate in primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Simona Halep, eliminate in primul tur al probei de dublu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari. continuă pe Hotnews

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai .

Simona Halep stabileste un nou record personal

Prin victoria obtinuta, duminica seara, in fata Camilei Giorgi din Italia in turul 3 de la Miami Open, jucatoarea Simona Halep a stabilit un nou record in cariera sa.

Simona Halep, in optimile turneului WTA de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat duminica in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a trecut in .

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi se va disputa de la ora 18:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) o va intalni pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00 si in direct pe Dolcesport 1.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )