Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, momente grele dupa infrangerea din finala Roland Garros: Simteam ca mor in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Simona Halep, momente grele dupa infrangerea din finala Roland Garros: Simteam ca mor in fiecare zi

Simona Halep a oferit in ceas aniversar, un interviu special pentru Forbes, in care a dezvaluit cat de mult a suferit dupa infrangerea din acest an din finala de la Roland Garros, cu. continuă pe Antena3

Simona Halep : Du-te dupa minge, proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. Simona a fost extrem de nervoasa tot.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina (dupa ora 12:00)

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 2-6, 0-1

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa infrangerea de la Wuhan: E nevoie de timp ca sa devii mai puternic

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat dupa infrangerea din turul al doilea la Wuhan WTA), marti, ca nu a fost cea mai buna zi a sa. Cred ca.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

O ora si 12 minute a durat participarea Simonei Halep la turneul de la Wuhan, editia din 2017. Semifinalista anul trecut, Simona a fost dominata de nervi, mintea blocandu-i inca o data planurile tactice. Halep a tocat in gol, si-a asumat riscuri in prea putine momente a trimis de multe ori la siguranta) si i-a permis Dariei Kasatkina sa se apere cu lejeritate. Rusoaica 31 WTA) a prins o zi foarte buna, a variat jocul in functie de realitatea din teren, iar scorul vorbeste de la sine despre meciul de marti: 6-2, 6-1. Se actualizeaza.

Simona Halep si-a terminat sezonul intr-un singur meci: infrangerea de la Wuhan i-a pus capac

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. in doar o ora si 15 minute,.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul doi - Mihaela Buzarnescu (locul 105), in urma Mariei Sharapova (104)

Simona Halep 5. 965 puncte) se afla si in aceasta saptamana pe locul doi in clasamentul WTA, insa distanta fata de liderul Garbine Muguruza s-a marit de la 65 la 150 puncte dupa ce iberica a ajuns pana in semifinale la Tokyo). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera locul 105), fiind vecina de ierarhie cu Maria Sharapova 104). Romania are patru jucatoare din TOP 100 Halep, Cirstea, Begu si Niculescu).

Simona Halep face azi 26 de ani si a decis sa faca o schimbare importanta. Asa se intampla cu orice in viata!

Simona Halep implineste azi 26 de ani, dar nu are parte de o aniversare foarte fericita, daca e sa o judecam dupa ultimele ei rezultate.

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )