Libnet.ro
UNICEF

19:16

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

O ora si 12 minute a durat participarea Simonei Halep la turneul de la Wuhan, editia din 2017. Semifinalista anul trecut, Simona a fost dominata de nervi, mintea blocandu-i inca o data planurile tactice. Halep a tocat in gol, si-a asumat riscuri in prea putine momente a trimis de multe ori la siguranta) si i-a permis Dariei Kasatkina sa se apere cu lejeritate. Rusoaica 31 WTA) a prins o zi foarte buna, a variat jocul in functie de realitatea din teren, iar scorul vorbeste de la sine despre meciul de marti: 6-2, 6-1. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa marti, in jurul orei 11:00

Simona Halep 2 WTA) va debuta marti la turneul Premier 5 de la Wuhan, meciul jucatoarei noastre cu Daria Kasatkina 31 WTA) urmand sa fie al treilea de pe arena centrala in jurul orei 11:00, ora Romaniei). Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Daria Kasatkina in turul doi

Simona Halep va debuta la turneul Premier 5 de la Wuhan impotriva jucatoarei Daria Kasatkina 31 WTA) in turul doi al competitiei.

Vesti proaste de la turneul de la Wuhan. Simona Halep si Monica Niculescu s-au retras

Perechea formata din Simona Halep si Monica Niculescu s-a retras, marti, din proba de dublu a turneului WTA de la Wuhan China), desfasurat pe hard si dotat cu premii in valoare de 2. 250 de.

Halep invinsa fara drept de apel de Kasatkina la Wuhan

Simona Halep a parasit competitia de la Wuhan inca din turul al doilea, fiind invinsa de o maniera categorica de o Daria Kasatkina superioara la toate capitolele, cu 6-2, 6-1.

WTA Wuhan: Sorana Cirstea, eliminata in doar 57 de minute

Sorana Cirstea 46 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Wuhan in turul al doilea, jucatoarea noastra fiind invinsa in doar 57 de minute de chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, scor 6-3, 6-3.

WTA Wuhan: Angelique Kerber, eliminata in runda inaugurala

Fost lider mondial si castigatoare a doua Grand Slam-uri, Angelique Kerber 14 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Wuhan inca din runda inaugurala, nemtoaica fiind invinsa in trei seturi, scor 3-6, 6-3, 6-1, de Caroline Garcia 20 WTA).

WTA Wuhan: Raluca Olaru, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Liudmila Kicenok Romania/Ucraina) a fost invinsa, duminica, de cuplul Raquel Atawo/Darija Jurak SUA/Croatia), cu scorul de 6-2, 6-7 5), 10-7, in primul tur al Wuhan Open.

Simona Halep si-a iesit din minti la Wuhan si a rabufnit: Proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel in turul al doilea la Wuhan, de rusoaioca Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

WTA Wuhan: Raluca Olaru, invinsa in primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Liudmila Kicenok Romania/Ucraina) a fost invinsa, duminica, de cuplul Raquel Atawo/Darija Jurak SUA/Croatia), cu scorul de 6-2, 6-7 5), 10-7, in primul tur al Wuhan Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )