Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep: N-am nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: N-am nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara

Dupa o perioada mai putin fasta si eliminarea rapida de la Wimbledon, Simona Halep vorbeste despre criticile care i-au fost aduse. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp. ro, despre tot ceea ce o framanta. De asemenea, numarul trei WTA a vorbit si despre cei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog - Simona Halep.

Simona Halep raspunde dur criticilor: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din Romania

Nu am nici o obligatie fata de nimeni din tara noastra. in primul rind, joc pentru mine. Ma bucur enorm ca am fani, care m-au sustinut cind mi-a fost mai greu, ca s-au bucurat alaturi de mine cind am.

Simona Halep raspunde criticilor: Nu am nici o obligatie fata de nimeni din tara noastra

Simona Halep raspunde criticilor aduse dupa rezultatele slabe din ultima perioada. Dupa ce a declarat ca nu isi doreste sa revina in Romania dupa eliminarea de la Wimbledon, Halep afirma ca nu am nici o.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Nu am nicio reactie. Nu ma asteptam sa pierd chiar in primul tur

Simona Halep a fost invinsa in primul tur al turneului de la Wimbledon de slovaca Jana Cepelova. Detalii AICI). Dupa eliminare a vorbit despre problemele pe care le are - nu isi poate controla emotiile si are.

Nu o mai executati pe Simona Halep!

In ultimii 2 ani de zile, a adus prin munca si performantele ei, este o extraordinara imagine a romanilor si Romaniei, pe plan international, cum nu a facut-o niciun politician in ultimii 25 de ani. De cateva saptamani, Simona Halep, o fata, o sportiva de 23 de ani, pe care statul roman nu a ajutat-o in niciun fel sa se formeze si sa faca performanta, dar cu rezultatele careia se mandreste, este pusa la zid. Executata public.

Simona Halep si specificul national: abuzul prin sfaturi

Simona Halep este o tinara de 23 de ani, care, in timp ce mergea la scoala, se pregatea totodata sa devina marea sportiva care este astazi. Simona Halep a facut in ultimii ani pentru Romania mai mult, infinit mai mult, decit orice minister sau orice campanie de imbunatatire a imaginii Romaniei in lume. Simona Halep ne-a ajutat psihologic sa nu ne pierdem mintile de rusinea politica a ultimilor ani. Simona Halep a iesit, ca o implinire paradoxala, din ruinele unei tari bombardate la nivel moral. Si totusi ea este azi sfatuita, criticata, abuzata psihologic de o mare parte a presei din Romania. E o greseala, o nedreptate si o dovada in plus ca ceva esential e putred in patrie.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep revine pe iarba in proba de dublu

Simona Halep revine joi pe iarba de la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce a fost eliminata in primul tur, in proba de simplu. Simona Halep va face pereche cu Elena Bogdan, iar ambele vor juca impotriva Flavia.

Simona Halep, ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste?

Simona Halep ar avea ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste, daca e sa judecam dupa rezultatele slabe pe care le-a obtinut la recentele meciuri de la Wimbledon.

Editorial devastator pentru Simona Halep

Am convingerea ca simbata dimineata foarte multi amatori de sport au mers la chiosc sa isi cumpere Gazeta Sporturilor, pentru a putea citi interviul dat ziarului nostru de Simona Halep. Pret exemplar, 2 lei.

Simona Halep, eliminata si la dublu, la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )