Libnet.ro
UNICEF

22:46

Simona Halep obtine un record absolut in tenisul romanesc

Online Sport Online Sport,
Simona Halep obtine un record absolut in tenisul romanesc

Simona Halep a devenit luni prima jucatoare de tenis din Romania care a depasi borna de castiguri de 3 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificata in turul doi la Madrid. Recordul depasit de numarul 5 mondial!

Simona Halep, numarul 5 mondial, s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. 405 euro. Halep a reusit sa depaseasca recordul de 3 milioane de dolari castigati din premii, stabilit in tenisul feminin romanesc.

Simona Halep, foarte afectata de moartea jucatoarei britanice

Simona Halep a povestit la cateva ore dupa ce a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Madrid modul in care a castigat partida cu jucatoarea germana cu nume latin Julia Goerges, dar si un moment care dimineata a dat-o peste cap.

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

Simona Halep, calificata in turul al doilea al turneului de la Madrid

Simona Halep, numarul 5 mondial, s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. 405 euro.

Simona Halep a facut spectacol pe zgura de la Madrid: 6-2, 6-0 cu Julia Gorges! Romanca a castigat 10 jocuri la rand

Simona Halep, locul 5 in clasamentul WTA, a trecut fara emotii de Julia Gorges, in primul tur al turneului Masters de la Madrid.

LIVE Simona Halep la Madrid contra lui Goerges

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

LIVESCORE Simona Halep - Julia Goerges 3-2

Simona Halep locul 5 in lume) debuteaza in turneul Masters de la Madrid impotriva jucatoarei Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA). Partida este in direct pe Dolcesport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Madrid Masters: Simona Halep - Julia Goerges 6-2, 6-0/ In turul doi fara drept de apel

Simona Halep locul 5 in lume si favorita numarul patru) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Jucatoarea din Romania a invins-o fara drept de apel pe Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA).

LIVE Simona Halep la Madrid. Ajunge in turul doi

Onlinesport. ro a transmis live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

Blog Simona Halep: Antrenorul meu nu vrea sa invete romaneste

Pe parcursul turneului de la Madrid, Simona Halep va povesti ceea ce face in fiecare zi si va raspunde intrebarilor fanilor de pe siteul WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )