Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep la US Open: adversara periculoasa pentru romanca in turul II. A fost sfert finalista la New York in 2009

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la US Open: adversara periculoasa pentru romanca in turul II. A fost sfert finalista la New York in 2009

La cateva ore dupa ce a trecut de Marina Erakovici Noua Zeelanda, 99 WTA), Simona Halep a aflat cu cine va juca pentru a-si egala performanta din 2014, accederea in turul III la US Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul 2 la US Open

Invingatoare in fata Marinei Erakovic, cu 6-2, 3-0, dupa ce adversara din Noua Zeelanda a abandonat din cauza unei accidentari, Simona Halep a vorbit la nivelul terenului despre acest prim meci la US Open 2015.

Simona Halep la US Open: s-a stabilit cand va juca in turul I. Ora perfecta pentru publicul din Romania

Simona Halep va debuta, astazi, la US Open 2015 intr-un meci cu o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata. Chiar daca duelul va avea loc la New York, programul anuntat de organizatori ii avantajeaza pe fanii tenisului din tara.

Simona Halep la US Open: reporterul a ramas cu gura cascata dupa raspunsul primit. Ce a spus romanca dupa meci

Simona Halep n-a fost pusa la incercare de Marina Erakovici Noua Zeelanda, 99 WTA) in primul ei meci la US Open 2015. A doua favorita a turneului a reusit insa sa socheze la interviul de dupa partida.

Simona Halep la US Open: romanca a dezvaluit ca a gasit tactica prin care sa o invinga pe Serena in urmatorul meci

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati in fata liderului mondial, insa a invatat o lectie importanta pe care vrea sa o aplice la US Open, in cazul in care se va duela, din nou, cu Williams.

Simona Halep la US Open: romanca are calea libera spre primul trofeu de Grand Slam. A scapat de doua adversare grele

Simona Halep si fanii ei viseaza la un prim titlu de Grand Slam de cand constanteanca a jucat, mai intai, finala la Roland Garros, iar apoi semifinala la Wimbledon. La cum merg lucrurile la New York, un triumf al Simonei devine din ce in ce mai usor de realizat.

Simona Halep la US Open: de ce retragerea Sarapovei e o veste buna si cati bani a castigat romanca in 2015

Simona Halep isi va incepe, astazi, tentativa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera si deja a scapat de o jucatoare pe care nu o invinsese niciodata: Maria Sarapova Rusia, 3 WTA).

Simona Halep, despre US Open: Serena Williams are prima sansa. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu

Serena Williams are prima sansa in turneul de tenis US Open, crede Simona Halep, informeaza B1 TV. Sportiva romanca ii doreste Serenei sa castige, insa numai daca ea insasi nu ajunge in finala. Halep,.

Simona Halep la US Open: debut cu Marina Erakovici de la ora 18.00. Cinci lucruri de stiut inaintea partidei

Simona halep isi incepe aventura la US Open cu un meci usor pe hartie, contra jucatoarei neo-zeelandeze Marina Erakovici. Unde poate fi vazut meciul.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-2, 3-0/ Halep, in turul doi la Flushing Meadows - Erakovic a abandonat din motive medicale

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul doi, Simona a etalat un joc solid, reusind sa arate in multe momente o siguranta mare in lovituri in fata Marinei Erakovic, din Noua Zeelanda locul 99 WTA). La scorul de 6-2 si 3-0 in favoarea Simonei, adversara a abandonat din motive medicale partida a durat 47 de minute). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in al doilea tur al turneului de Grand Slam US Open, dupa ce adversara sa Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 99 WTA, s-a retras din competitie, la scorul 6-2, 3-0, dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )