Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep, performanta fara precedent in secolul 21. Este singura din lume care a reusit asta

Playtech Playtech,
Simona Halep, performanta fara precedent in secolul 21. Este singura din lume care a reusit asta

Simona Halep a fost portretul focalizarii si al energiei pozitive, scria presa internationala, cand castigala Wimbledon in 2019. Sportiva romanca a reusit in acesti ani de cariera sportiva una din cele mai mari performante. Au existat de-a lungul anilor performante in tenisul mondial. Dar Simona a reusit sa surclaseze multe jucatoare de top, prin perfomanta . continuă pe Playtech

Surpriza ireala pentru Simona Halep la AO. Ce i-au interzis organizatorii sa faca, de fapt

Nu mai putin de 72 de jucatori care urmeaza sa participe la Australian Open sunt izolati in camere de hotel din Melbourne Australia. insa, unii jucatori precum Simona Halep, Rafael Nadal sau Serena Williams sunt cazati separat in Adelaide. Ce i-au interzis organizatorii Simonei Halep Decizia luata de organizatori de a-i caza separat pe sportivi .

Jador, derapaj fara precedent la Survivor Romania: O balena. Scuza penibila pe care a avut-o dupa

Controversa in randul competitiei Survivor continua! De data aceasta, fruntas intr-un scandal urias este chiar Jador, dupa ce a jignit una din coechipiere. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau care a socat pe toata lumea? Jador jigneste una din concurente. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau neadecvat? Show-ul Survivor Romania nu duce lipsa .

Simona Halep se antreneaza cu Irina Begu la Adelaide

In asteptarea debutului in noul sezon WTA, Simona Halep isi petrece zilele de carantina la Adelaide alaturi de Irina Begu.

FOTO Simona Halep a revenit pe teren - Cu cine se antreneaza numarul doi mondial pentru noul sezon

Aflata in carantina la Adelaide, Simona Halep a inceput antrenamentele pentru noul sezon alaturi de prietena sa Irina Begu. Locul doi mondial se pregateste atat pentru turneul demonstrativ care va avea loc pe 29 ianuarie, cat si pentru competitiile de la Melbourne Melbourne Summer Series si Australian Open).

Razboi in Europa? Ce decizie fara precedent a luat o tara dupa conflictul din 2020

Posibil razboi intre Grecia si Turcia? SUA si alti lideri occidentali sunt ingrijorati de un posibil conflict armat intre cele doua state membre NATO. Tensiunile din ultima vreme dintre Grecia si Turcia, pun in pericol intreaga zona balcanica. Tensiunile in crestere implica in primul rand o disputa maritima privind petrolul, gazul natural si alte resurse .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )