Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep poate declansa un nou episod istoric, tip Anschluss-ul de la Gijon. Deja americanii stiu rezultatul: 6-3 6-3

Online Sport Online Sport,
Simona Halep poate declansa un nou episod istoric, tip Anschluss-ul de la Gijon. Deja americanii stiu rezultatul: 6-3 6-3

In 1982, regulamentul Cupei Mondiale de Fotbal a fost exploatat de Germania care a facut un meci la pas cu Austria, ambele echipe stiind de ce rezultat au nevoie pentru a se califica din grupe si a lasa Algeria acasa. S-a numit Anschluss-ul de la Gijon si a schimbat regulamentul in fotbal. In 2014, la Turneul Campioanelor de tenis de la Singapore, Simona Halep si Ana Ivanovic pot face la fel, in dauna Serenei Williams. Si nu numai: Halep isi va putea alege adversara din semifinale. Nu este vina ei, ci a regulamentului, insa presiunea este pe ea. Deja americanii incep sa o acuze de bat si nu lovit nici o minge din partida de azi. continuă pe Online Sport

Gica Hagi crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor

Gica Hagi merge pe mana Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Fostul capitan al nationalei de fotbal crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor pentru ca a invins-o, categoric, pe Serena Williams, liderul clasamentului WTA.

Turneul Campioanelor: Simona Halep poate redeveni numarul 2 mondial

Simona Halep poate ajunge numarul 2 mondial la finalul Turneului Campioanelor.

Turneul Campioanelor: trei meciuri programate azi. Serena Williams poate sa-si ia revansa dupa Simona Halep

Joi sunt programate trei meciuri in Turneul Campioanelor, dintre care doua din grupa alba si unul din cea rosie, in a carei componenta intra si Simona Halep.

Turneul Campioanelor: Simona Halep ofera cifra care da fiori

Simona Halep a jucat doua meciuri in Turneul Campioanelor si, privind clasamentul si statisica, nu se poate observa un avertisment extrem de puternic pentru adversare.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA pana in acest moment

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a pierdut doar doua game-uri in fata Serenei Williams 6-0, 6-2) la Turneul Campioanelor. Dupa acest succes, Simona va primi un cec in valoare de 406. 000 de dolari si 460 de puncte in ierarhia WTA. Zestrea poate fi insa imbogatita in functie de rezultatele urmatoare. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep vs. Ana Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Halep pierde, dar merge in semifinale de pe primul loc si o ajuta pe Serena Williams sa se califice

Simona Halep a pierdut astazi in trei seturi 6-7, 6-3, 3-6) in fata Anei Ivanovici Serbia) ultimul meci din grupa Rosie a Turneului Campioanelor, dar se califica in semifinale gratie precedentelor doua victorii din grupa. Halep a pierdut inexplicabil primul set dupa condusese cu 5-2, dar l-a castigat fara mari emotii pe al doilea, ceea ce insemna deja ca si-a asigurat primul loc in grupa. Al treilea set nu mai avea nici o miza, pentru ca Ana Ivanovic pierduse matematic sansa de a merge in semifinale, asa ca am vazut o lipsa de concentrare de ambele parti ale fileului. Si pentru ca trebuia totusi sa exista o castigatoare, aceasta a fost Ana Ivanovic. Simona Halep trece insa mai departe, in semifinale, unde o asteapta Agnieszka Radwanska Polonia). Vezi in articol desfasurarea detaliata si statisticile meciului.

Americanii se intreaba si raspund: Este Simona Halep urmatorul big thing din tenis?

Americanul de rand s-a trezit din somn miercuri si a vazut ca jucatoarea lor, Serena Williams, a fost invinsa cu 6-0 6-2 de Simona Halep. De aceea, cei din SUA se intreaba pe buna dreptate: este Simona Halep urmatorul big thing din tenis? .

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep, infrangere la Ana Ivanovic. Romanca termina pe primul loc in grupa si refuza sa pacaleasca tenisul

Simona Halep a pierdut ultima partida din grupa, la Turneul Campioanelor, insa a triumfat tenisul. Simona a pierdut in trei seturi, la Ana Ivanovic, scor 6 - 7, 6 - 3, 3 - 6. Romanca a tinut sa-i contrazica pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )